tiistai 10. lokakuuta 2017

Ei mitään uutta...

Eilen jäi päivittämättä, mutta eipä tuossa painossa jos muussakaan mitään muutosta ole tapahtunut.
No pressa saa vauvan sopivasti tässä vaalien alla - mummot on tohkeissaan kun on niin viriili pressa meillä että.. tulikohan mieleen, että lapsi jää varhaisessa vaiheessa ilman isää tai sitten hoitelee täysi-ikäisenä 90 vuotiasta isukkiaan..hmmh.. minusta kyllä aika vastuutonta, etten sanoisi.. ja sisarukset ovat tietty mielissään vaikka itse alkavat olla isoisä - iässä..

No joo.. taaplatkoon nyt kukin tyylillään.. ei se meikäläisen elämää sen suuremmin hetkauta kuitenkaan.

Se kaveri, jolla alamäkeä ja masennusta sitten perui sen siivouksen - tai oikeammin siirsi hamaan tulevaisuuteen, mikä oli hyvin arvattavissa. Kukkuu yöt ja nukkuu päivät ainakin sairaslomillaan, joita on nyt niin tiuhaan että kuvittelisin työnantajan potkaisevan jollain keinolla työmaalta ulos  lähiaikoina.


Tyhjennyspaikaa kävimme tiirailemassa ja on aina yhtä mielenkiintoista huomata ihmisetan pohjaton ahneus. Kun ilmaiseksi saa niin .. ei sillä, kyllä sitä meikäläinen ottaisi sikäli mikäli roinalla on käyttö-tai myyntiarvoa, mutta romun rohmuaminen vain sen vuoksi että saa ilmaiseksi hamstrata toisen jäämistöstä niin... ja kyse siis oikeasti romusta.. vähän katselin kun tuleva perijä oli vuokrannut pakun ja raahasi sinne sellaisen metallisen kenkätelineen, jonka saa kaupasta vitosella ellei halvemmallakin..


Syömiset menneet ihan ok  - tosin nyt pikkuhiljaa siirryn samaan ruokaan mitä puoliskokin syö.. eli  eilen ja toissapäivänä kurpitsakeittoa - tänään teen broilerijauhelihasta risottoa munuaistautiliiton reseptikirjan ohjeiden mukaisesti..

Ja yrittelen vähän siivoskella täällä kotonakin.. edelleen pitää katsoa noita vaatteita ja tehdä inventaariota .. kohtahan nuo kiinan vaatteet ja muut härpäkkeet pitäisi kotiutua..


Myöhemmin... käväistiin vilkaisemassa yhtä kpesää, jonka irtaimisto oli  testamentattu kuurojen liitolle - eli tavaraa oli myynnissä ja tuotto menisi kuuroille. Ihan hyvä suunnitelma kyllä muuten, mutta irtaimisto oli aivan tyhjänpäiväistä roinaa - täysin kaatopaikkatavaraa..

Lounaaksi, eli päivän pääruoaksi tein munuaistautikeittokirjan reseptin mukaisesti broileririsottoa - syötäväähän tuo oli vaan kun en itse risotoista niin välitä.. ei siis pahaa missään mielessä - oikeastaan ihan maukastakin..ukkokullan munuaiset nyt täytyy kuitenkin saada reilaan eli tehdään sitten. En viitsi erikseen itselleni laittaa mieluisampaa sapuskaa, joten syödään samaa - ei tuossa kaloreita ole liiemmin ja nyt voi ottaa jo vähän rennommin tuon painonpudotuksenkin kanssa - sillä putoaahan tuo eikä kiirus ole ( tai mieluimmin saisi pudota samantein, mutta..)


Nyt on joku härpäke tullut postiin eli huomenissa käyn sen hakemassa töitten jälkeen.
 Ai niin - olen vallan nyt vaihtanut 250gtamman maitorahkapurkin 150gramman kreikkalaiseen jogurttiin.. muutos on pieni vaan näkyy kaloreissa hyvinkin positiivisesti.. varsinkin, kun nykyään maha täyttyy jo pienistäkin annoksista niin puoli kiloa rahkaa alkoi tuntua hieman yltiöpäiseltä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen