sunnuntai 8. lokakuuta 2017

HUPS!

Kekkostelun (eli aamupunnituksen, jonka teen aina herättyäni) olikin yllättävä.. vaaka näytti 74,2kg!
Eli pudotusta vaikka eilen tuli mätettyä päivällä..
No - osasyynä voi tietty olla sekin, että jätin toisen välipalan pois ja iltasalaattikin oli puolet normiannoksesta ja ilman raejuustoa ja se yksi väl(ilta-)pala oli 150gr kreikkalaista jogurttia mehukeiton ja pellavarouheen kanssa eikä jogurttipurkissa ollut kokonaisuudessaan kuin vajaat sata kaloria,,eli noista iltapaloista ja - ruoasta jäin normaalipäivään verrattuna noin 400kcal pois.. ja sen määrän varmaan söin lounaalla ns ylimääräisenä.


Hyvä näin..

Kun tarkoituksena on kuitenkin niin pudottaa tätä elopainoa että oppia hallitsemaan syömisiään. Viimeksi mainittu on se vaikeampi osuus, mutta toistaiseksi on mennyt ok.. syynä tietenkin halu nimenomaan laihtua, mutta hyvää harjoittelua tulevaa varten, jolloin on osattava kontrolloida edes jotenkin sitä, että se paino myös pysyy saavutetuissa lukemissa..

Sillä enää en halua painon nousevan salakavalasti syystä, etten osaisi hallita mussuttamistani ja herkutteluani. En siis niitä halua itseltäni mitenkään kieltää, mutta kokonaiskuvan täytyy pysyä kontrollissa - eli jos syön herkkuja niin ylimääräisten kalorien tulee sitten olla vähennetyjä muista syömisistä..tätä täytyy oikein opetella, muuten käy hassusti - taas.

Painon pudottaminen on siis ollutkin jopa yllättävän helppoa..ehkä kuukauden parin kuluttua tai sitten ihan ensi vuoden alusta alkaa sitten se totinen homma - miten ylläpitää saavutettu.

Harjoitellaan nyt sitten kunnolla.. kohtapuoliin on mukeloiden synttärit, jolloin tulee syötyä kaikenmaailman herkkuja.. miniä kun on kokki ammatiltaan vaikka nyt opiskeleekin uutta ammattia - niin osaahan tuo väsätä ihania herkkuja, jotka vievät kielen mennessään.. on siis todellinen tulikoe edessä..


..ja päheetä sunnuntaita vaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen