tiistai 31. lokakuuta 2017

Sairastamista..

Eipä tuo sairastaminen ole ollenkaan ohi - kuolinpesän purku otti kuitenkin sitten niin paljon voimille, että olotila muuttui taas hyvinkin flunssaiseksi eikä tämänpäivän sää mitenkään edesauttanut tilannetta - tuuli niin kylmästi, että talvivarusteet oli pakko kaivaa esille ja päälle.. tosin viikonloppuna pitäisi sitten lauhtua. Toivottavasti.
Eli tämä tarkoittaa, ettei laihduttamisrintamalla ole mitään uutta - en ole vaa'alla käynyt koska uumoilen, että lisägrammoja on nyt ilmaantunut muutaman satasen verran.. päätin kuitenkin pudottaa vielä alle 70kgn, mutta se tapahtuu kun on tapahtuakseen.. nyt kipeänä en niin hirveästi mieti syömisiäni. Tosin huomaan kyllä, että syöminen on vähentynyt huomattavasti aikaisempaan verrattuna, mutta nyt maistuu kyllä tuore sämpylä suoraan uunista ja sen kyllä itselleni suon mutisematta..kunhan tästä tokenen niin jatkamme harjoituksia joltisenkin.

Edelleen ihmettelen sitä, etten itse näe muutosta vieläkään viidentoista kilon jälkeen - peili ei sano mitään.. pelastusrengas on ja pysyy vyötäröllä..

Jalat eivät kyllä enää ole kipeät ja kävelemään pystyy hyvin ja se on jo jotain.

Tässä tuli luettua, että rasvamaksan syy ei enää ole viina vaan väärät ruokailutottumukset ja pienikin pudotus auttaa maksaa, koska rasva lähtee sieltä ensimmäiseksi. Eli olen jotain hyvää tehnyt myös maksalleni - alkoholin kulutus on kohdallani minimaalista nykyisin. Ei tosin nuorempana - kyllä silloin tuli rellesteltyä ihan tarpeeksi. Nyt ei enää maistu eikä niin kiinnostakaan - tässä iässä krapula iskee pienemmistäkin määristä ja olen todennut, ettei sellainen pieni nousuhumalapöhnä ole kivaa eikä mukavan tuntuista..
Mutta en kuitenkaan absolutiksi ala - lasillinen hyvää viiniä silloin tällöin on ihan asiaa.. ja jos laulamaan aikoo, niin kyllä silloin täytyy jotain nautiskella..

Eli silleen tälleen - jos perjantaina kokeilisi vaakaa ja ihmettelisi sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen