sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Soppaa vaan ei soittajille..

 Kurpitsasoppaa lounaaksi - tänään ja huomenna, tuli senverran isompi satsi. Itse laitoin vielä raejuustoa sekaan protskujen vuoksi - ja poikkeuksellisesti söin vehnäsämpylän tosin ilman levitteitä.
Hyvää oli.
Yleensä teenkin sapuskaa pariksi päiväksi kerrallaan - ei tarvitse jokapäivä pähkäillä syömisiä - ja koska ukkokullalle kelpaa se systeemi niin..

Helppoa tehdä - ainoa ikävä puoli on kurpitan kuoriminen, joka vaatii voimaa.. mutta sen jälkeen onkin ihan iisipiisi-juttu. Kun kurpitsatpalaset vielä paahtaa uunissa ensiksi niin maku voimistuu. Tässä sopassa on muuten yksi pieni bataatti mukana - ajattelin sitä bataatin makeutta joka olisi ihan hyvä lisä.. porkkana olisi ollut toinen vaihtoehto ja miksipä en seuraavalla kerralla lorauttaisi hieman appelsiinimehuakin joukkoon - mielestäni sopisi kun mielikuvissani makustelin. Ehkäpä seuraavalla kerralla sitten. Tässä myös mukan chilimaustettua kaurakermaa - ukkokulta kun ei oikeata kermaa eikä voita enää saisi suuhunsa laittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen