sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kakkua ja taas kakkua - vaaka on nyt piilossa..

  Eli oltiin mukeloiden synttärijuhlissa  ja tuli kakkua syötyä.. ja piirakkaa.. ja tuulihattuja ja nakkirullia.. kuvassa olevan lisänä oli mutakakkua ja jääteköä ja kyllä kaikki upposivat oikein hyvin kitusiin.. täytyy nauttia kun harvoin saa.. mniä kun on aivan erinomainen leipoja kaikinpuolin..

Vaaka meni piiloon ja päätös siitä, että huomenna maanantaina aletaan korjaamaan mennä viikon virheitä.. sillä on tullut syötyä sämpylää vähän liikaa..

Katsotaan ensi viikon perjantaina mitä se vaaka näyttää. Nyt alkaa olokin olla inhimillinen eli tauti taivutettu vihdoin ja viimein.

Jos tänään lähtisi käymään Porvoossa edesmenneen ystävän haudalla - on ollut jostain syystä nyt ystävä mielessä pidemmän aikaa oikein kunnolla. Kuolemasta on nyt puolitoista vuotta ja pahin suru on voitettu, mutta mielessä on. Ystävä kuoli niin äärettömän nopeasti - oli munuaissyöpä, joka levinnyt keuhkoihin, kylkiluuhun ja selkärankaan ja se keuhkossa oleva syöpä sitten vei ystävän alta kahden kuukauden syöpien löytymisen jälkeen. Ja minkäänlaista hoitoa ei saanut mihinkään - morfiinia vaan.. 

Mökillä minulla on ystävän antamia kukkia kasvamassa - oli sen yhden ainoan kerran siellä käymässä - toista kertaa ei sitten enää päässyt. Kukat toi tuliaisiksi ja istutin ne maahan ja nyt kukkivat ja leviävät.. minä niitä aina paapon keväällä ja kesällä..

Että sellaista - mistä johtunee, että olo on hieman surumielinen..ikävä on kuitenkin edelleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen