keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Vuosi lähenee loppuaan..

En ole päivittänyt tätä blogia aikoihin..mutta aloittanen nyt uudelleen kirjoittamisen, koska olen oikein lupaavasti kerännyt kiloja tässä parina kuukautena ja joulukuussa eritoten..

Syy on hemmetin ikävä ja surullinen - laukaisi syöpöttelyn ihan kunnolla tässä joulukuussa ja lisäksi tietenkin kaikki suklaat ja jouluherkut joulupöydissä..

Niin - veljeni löytyi kuolleena kotoaan.. kaksi viikkoa ehti olla ennen kuin kellot kaikuivat päässä niin kovaa, että oli pakko lähteä ottamaan selvää mitä oli tapahtunut. Erakkoluonteinenhan veli oli ja asui aika korvessa talossaan kera koiransa, mutta kuitenkin.
Kuolinsyytä ei ole vielä tiedossa - sänkyynsä oli kuitenkin menehtynyt. Terve mies - ei polttanut, ulkoili säännöllisesti, ei ylipainoa.. ja nyt kuollut ihan ennen aikojaan.

Koira muuten selvisi hengissä tuosta parista viikosta ja on nyt veljenpojalla sitten loppuelämänsä.

Olin siellä paikalla kun poliisit olivat käyneet sisällä talossa ja kielsivät sitten menemästä katsomaan.. siinä sitten annoin tietoja ja odottelimme ruumisautoa kutakuinkin parisen tuntia.. ja sitten veli vietiin..

Ikänsä puolesta aivan liian varhain meni - oli 67vuotias..

minulla on ikävä isoveikkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen