lauantai 20. tammikuuta 2018

huhuu..onko siellä ketään

Eli se lunastettava lupaus on nyt lunastettu ja uteliaisuus tyydytetty.. minä raahasin ukkokultani sellaiseen meediotilaisuuteen - aikoinani ystävälleni lupasin mennä hänen kanssaan vastaavaan, mutta kuolo ehti korjata ystäväni.. ja myönnän ihan suoraan, että uteliaisuus ko. tilaisuuksia kohtaan voitti.
Toisekseen ihan rehellisesti sanottuna toivoin sisimmässäni jotain, joka todistaisi uskomukseni kuoleman lopullisuudesta vääräksi - jos meinaan vaikka ystäväni /äitini/isäni/veljeni/ mummot/papat  jotain ilmoittaisivat..

No sellaista ei tullut eikä taatusti tulekaan. Kerronpa vähän  tuosta tilaisuudesta. Se järjestettiin pienessä tilassa - tuoleja oli varattu kymmenkunta ja ovimaksu oli kympin/hlö. Meitä kokoontui sinne yhdeksän henkilöä, joista neljä oli ensimmäistä kertaa.. Meedioita oli kaksi ja he ilmoittivat, että kumpikin vuorollaan ottaa henkimaailmaan yhteyttä puolen tunnin ajan. Ilmoittivat vielä, että meditoidessaan ennen tilaisuuden alkua oli tila pullollaan henkimaailman ihmisiä..

Ensimmäinen meedio sitten keskittyi  ja alkoi ' kalastelemaan' ( nyt muutun jo skeptiseksi).. oli pitkää miestä jolla puku ja joka oli jossain konttorissa tehnyt elämäntyönsä  -- ' osuuko kellekään?.. no ei osunut. Sitten kalasteltiin lisää..
Vuoro vaihtui ja toinen meedio sitten yritti yliopiston opettajaa, sitten lihavaa lapsirakasta mummoa maalta.. ei iskenyt. Seuraava sitten yritti laihaa mummoa ja muistaakseni jotain vanhusta, joka oli menehtynyt sairaalassa johonkin. No siihen sitten joku sanoi, että ehkä.. saattaisi.. ja kyseessä oli hoitosuhde.. no hoitaja häippäisi sitten tämän hengen kohtaamisen jälkeen ( tiedä vaikka olisi nauranut )

Minä aloin kyllästymään kun kalastelu ei johtanut mihinkään - ukko melkein kuorsasi tympääntyneenä. Päätin lähteä itseäni viihdyttämään ja laikkiin mukaan - sitten tuli kuvaus, joka tietenkin olisi jossain määrin sopinut isääni ja ilmottauduin.. mutta kun ehkä jokin minussa sitten häiritsi niin meedio joutuikin lopettamaan kesken.. taisin olla liian kaikkea - minua on hyvin vaikeaa kategorioida mihinkään , mikä on mielestäni ihan hyvä juttu - päältäpäin ei näy eikä puhetyylistä tunnista.. Meediot sitten ihmettelivät, kun ei oikein mikään kenenkään kanssa natsannut.. huono näytelmä mielestäni - tiedä sitten uskoivatko nämä meedionaiset kykyihinsa ihan oikeasti vai eivät.
Ukkokulta oli tympääntynyt ja  sanoi, että mielestään tuo touhu oli jo rikollista. Siinä olen eri mieltä.
Jos joku meedio saa höpinöillään jonkun henkilön elämän raiteilleen - antaa vastauksia ja suunnan, niin hyvähän se on.. samaa tekevät papit, psykiatrit jne.. Kuvitelkaa, että joku menettää rakkaimpainsa eikä pysty pääsemään surustaan yli.. menee sitten meediolle, joka välittää lempeän viestin tälle henkilölle - eli kaikki on hyvin, me tapaamme vielä, jatka elämää jne jne.. Surun murtamalle henkilölle nuo viestit voivat parantaa elämää oikeasti. Silloinhan tuo on asiansa ajanut.

Ruoka-asiaan  sitten. Yhden leivän söin tässä illalla toissa päivänä kun intouden netflixiä tiiraamaan..muuten mennyt ihan ok. Kokeilin niitä housujakin, jotka mahtuivat viime kuurin jälkeen ja menevät päälle. Eli kohta olen samoissa kuin pari kuukautta sitten. Mutta jatkan nyt ainakin maaliskuun alkuun.. sitten voin pikkuisen lisätä syömisiäni ( eli jos jotain herkkuakin), mutta katsotaan sitten.. toistaiseksi ei tee mieli makeaa, ei viiniä, ei edes jäätelöä.

En mene vielä puntarille - tässä on kaksi viikkoa erittäin raskasta duunia tehtävänä. Katsotaan sitten,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen