perjantai 5. tammikuuta 2018

... ja lankeemus..

Ei toki ruoan suhteen ja tupakan.. eilen sitten tuli yllättävä soitto ja piti samantein lähteä liikenteeseen ja kun en näköjään yhtään ylimääräistä stressiä nyt kestä niin kaupasta lähti mukaan tupakka-aski..molemmat me siitä polttelimme sitten  aina väliin.. tämä stressi jatkunee nyt ensi viikon puoliväliin asti, joten.... tekosyykö? voipi olla vaan totuus on se, että savuset silloin tällöin kyllä rauhoittavat mieltä - ainakin kun on niihin totutellut vuosikymmenet. En nyt tästä ota paineita kuitenkaan.. nämä nykyiset riittävät kyllä.,

Ruokailut ovat menneet ihan käsikirjoitusten mukaisesti - eilen tuli kaloreita kutakuinkin 1200 kcal eli pyörin alta 1500kcal/pvä. Kyllä sillä paino putoaa sen verta mitä pudotettavaa nyt on - sitäkään en nyt tiedä    kun en ole vaa'assa käynyt.. enkä käy toistaiseksi.


Velipojan kuolinpäivä on nyt sitten ilmoitettu ruumiinavauksen myötä väestörekisteriin ja tuhkauslupa saatu. Syytä ei kyllä ole ilmoitettu vieläkään vaikka onhan se varmasti jo tiedossa - eihän hautauslupaa muuten saa tällaisessa tapauksessa.

Minulla alkoi jalka vaivaamaan taas kerran ja nyt sitten vihdoin myönnän, että kihtiähän se on.. aktivoitui taatusti joulun mässäilyistä.. Lääkärihän sitä epäili jo pari vuotta sitten - nyt kipu on aivan siinä klassisessa isovarpaan tyvessä - aikaisemminhan se oli nilkassa.. ihan on siedettävää kipua eli ei niitä uraattikiteitä nivelessä mahdottomia määriä ole - mutta pistää ontumaan kuitenkin. Syön kuitenkin ihan kihtiystävällisesti nyt, joten odottelen toiveikkaana varpaan paranemista.. Jouluna tuli syötyä myös mätiä jonkunverran eli siinä yksi pahimmista.. tosin ei kilokaupalla kuitenkaan vaan silloin, kun pojalla käytiin aattona..

Ruoka on sitä samaa -- aamupuuro raejuustolla ja sokerittomalla mehukeitolla, lounaaksi kanaa, kasviksia ja salaattia, välipaloiksi rahkaa, iltaruoka sama kuin lounaalla.. lisänä omena ja kuten eilen pari porkkanaa.. ei ole nälkä vaivannut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen