keskiviikko 10. tammikuuta 2018

..ja lihakset naukuvat..

ei - ei kuntosalia vaan asunnon tyhjentäminen toimeksiantona..kyllähän siinä sai kantaa, purkaa, vääntää, kääntää, kävellä jne jne, mutta hoituihan tuo. Meikäkäinen vanha mummo purkaa kolmiosaisen kirjahyllyn muutamassa minuutissa - nostelee hyllyosat pois ja raahaa kaappiosat eteenpäin lastausalueelle.. ja hauikset kasvavat ja kaloreita kuluu..ja saa tietty kuluakin.

Eilen kävimme cittarissa euron päivillä ja pari kassillista lähti mukaan kasviksia, munia, hedelmiä, koiralle ruokaa jne jne - eikä maksanut paljoa, Pienestä sitä osaa olla iloinen. Ainoa tärkeä jäi sitten ostamati eli maitorahkat ja niinpä eilen illalla kärvistelin nälästä ja huitaisi naamaan sämpylän juustolla ja myöhemmin sitten vielä kauraryynejä höystettynä lusikallisella sokeria ja tarpeellisella määrällä laktoositonta rasvatonta maitoa. Kaloreita en laskenut - ei varmaan kuitenkaan lihomaan päässyt,. Tänään lähti sitten rahkat mukaan.. jossain vaiheessahan siirryn taas jogurttivälipaloihin kunhan saan joulusurupöhötykset vähenemään.


ja ei - en edelleenkään ole käynyt puntarilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen