perjantai 26. tammikuuta 2018

jeps..kyllä se on 74kg mistä lähtee

.. onneksi ei kuitenkaan enempää eli pari kolme kiloa kyllä lähtee kuukauden aikana kevyesti - tavoitepainohan on aina ollut se 72kg - tosin jos menee ali niin en pane vastaan. Eli helppoa tuo painonNOUSU on - jos vetelet suklaata, karkkia, kakkuja jne niin kyllä ne kertyvät kroppaan hyvinkin nopeasti - pois saaminen on sitten pidempiaikainen juttu.
Nythän en tiedä sitä aloituspainoa vuodenvaihteessa - epäilenpä, että vaaka olisi näyttänyt 76kg ellei enempääkin.. olotilahan oli sellainen, etten edes halunnut tietää kuinka paljon kiloja oli tullut lisää..mutta viitisen kiloa taatusti ellei enemmänkin.. mutta se siitä - nyt lähden pudottamaan alkuun kahta kiloa ja sitten vielä yhtä kiloa että olen samassa lukemassa kuin lokakuun lopulla -  katsele sitten pudotanko edelleen.. vai yritänkö vain jatkossa pitää saavutetun painon.
Joka tapauksessa tulevaisuuden suunnitelma on pitää paino alta 75kg tuli mitä tuli.

Työelämässä tai elämässä muutenkaan ei ole mitään uutta .. samaa rataa mennään. Sopii kyllä - ei tässä enää liikoja yllätyksiä tai elämänmuutoksia kaivata.

No - huomenna mennään kyllä nauttimaan kiinalaisen buffetin antimista.. ei tämä nyt NIIN tarkkaa ole että kaikesta  mukavasta ja hyvästä pitäisi kieltäytyä - en minä ala itseäni surusta rankaisemaan - tai juhlapäivien vietosta .. tai..

Aamupuuro kutsuu nyt.. ja sitten koira ulos ja sen jälkeen duuniin.. näin se vaan menee..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen