keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Keskiviikkoa ja talvista keliä

Lunta on himpan verran ja pikkupakkastakin - eli onhan se talvi - ja helmikuu on heti huomenna, joka perinteisesti on se kylmin ja lumisin kuukausi..jäänee nähtäväksi. Itse en niin lumesta piittaa - kaupungissa siitä ei ole mitään iloa - haittaa pikemminkin.

Eilen selailin Zone-dieetin kirjaa, jonka pelastin matkaani jostain kuolinpesästä.
Ja tulihan se ahaa-elämys - enhän minä olekaan juttaillut vaan zoneillut - tai Jutan dieetti on suoraan Zone-opuksesta. Eihän tuo nyt haitanne ainakaan meikäläistä - pääasia, että kilot karisee ja on hyvä olla - ja ihan ilman näläntunnetta. Ja ilman sitä tunnetta, että justiinsa on heti nyt saatava kilo suklaata naamariin - tai kilon pussi karkkia..tai vaikka kymmentä leipää metrin korkuisilla päällisillä.

Aamulla siirryin alaspäin uudelle kiloluvulle joten kilosen verran pitäisi vielä pudottaa niin tavoitepaino on siinä..mutta kun tämä menee jo ihan luonnostaan niin pudotkoon nyt mitä putoo. , en pane vastaan..Surukilot on nyt kuitenkin karistettu vaikka suru itsessään ei ole laantunut vaan en oikein vieläkään ymmärrä, että veli on lopullisesti poissa.

Tänään on edessä vielä kovaa hommoo - pari paikkaa kävin siivoamassa ja vielä olisi se kuolinpesän tyhjennys.. huomenna sitten senkin loppusiivous edessä normisiivouksen jälkeen.

Alkoi kovasti tehdä mieli kunnon vanhanaikaista stroganoffia - se onkin viikonlopun ruokana sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen