keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Kolmas päivä onkin toinen päivä...tjs

Eli toinen päivä dietoimista alkaa kuten myös savuttomuutta.. ruokavalio menee ihan ok jo vanhasta tottumuksesta, mutta tupakkaa tekee mieli kyllä aivan hirveästi. Ukkokulta käy edelleen partsilla polttelemassa tuhkakupista tököjä, mutta meikä on ollut lujana pahoista mieliteoista huolimatta.. purkkaa vaan huuliin..

Eilinen kalorimäärä oli kutakuinkin 1300kcal hujakoilla - tämä päivä mennee samoihin koska samta sapuskat..tänään aloitetaan taas töiden teko vaikkakin viikko on helppo koska peruutuksiakin on tullut.. eli erittäin pehmeä lasku .

Saa nähdä selviääkö veljen välitön kuolinsyy jo tällä viikolla .. varmastikin ruumiinavaus on tehty tai tehdään nyt piakkoin.. sanotaan, että tieto lisää tuskaa vaan tässä tapauksessa asia on päinvastoin..kun nyt niin toivon kuitenkin, että kuolema - kun se kerran tapahtui - olisi tullut nopeati ja kivuttomasti unessa.. mielikuva veljestä lock in syndroomassa ei jätä rauhaan.. tietenkin, jos kuitenkin näin olisi käynyt tieto tosiaan olisi kammottavaa, mutta ...

Ja tuo sääkin on niin sanonko mistä.. tulee lunta - sitten vettä - sitten on lämmintä ja yöllä pakastaa .. eli koiran vieminen on yhtä tuskaa kun ulkoilutiet ovat sileässä jäässä.. ei pysy koira pystyssä eikä koiran viejä.. olisi nyt siten jomminkummin - joko talvi tai sitten ei.. pieni lumikerros pikku pakkasineen olisi ihan ok - tai sitten pari astetta lämmintä ja kaikki lumet ja jäät pois.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen