maanantai 22. tammikuuta 2018

Kova päivä ja kovempia tulossa.. nyt kunto nousee ja paino laskee.. kai

Kyllähän se on niin, että kolmannesta kerroksesta kaikkien mahdollisten kamojen raahaminen alas pitkin portaita on kovaa hommaa.. kun on sohvaa, sänkyä, pöytää , tuolia, nojatuolia ja kaikki muut pikutilpehöörit ja vaatteet sitten myös..
mutta tulihan tuo aika vauhdikkaasti tehtyä kuitenki - tunnissa..
Ja jalat lauloivat vähän aikaa hoosiannaa,  mutta tokenivat kyllä nopeasti - olin viisaana teipannut toisen jalkani  eli sen, joka väliin kiukuttelee oikein kunnolla - nyt ei.
Nälkä oli päivällä tietenkin sitten kova ja taisin huitaista ihan tupla-annoksen kanaa - nyt illalla sitten normaali-annos.Huomenna edessä samanmoinen keikaus ellei peräti pahempi - tänään oli yksiö - huomenna viisi huonetta tosin vain yksien rappujen päässä..ei tarvitse kuntosalia tämä mummo!

Edelleen muuten olen pysynyt syömisten kanssa ruodussa eli ei makeaa, ei alkoholia, ei leipää eikä muutakaan nopeata hiilihydraattia paitsi omenat ja aamupuuro. Tämä menee näköjään ihan vanhasta muistista eikä tuota minkäänlaista tuskaa eikä isoja inhimoja suklaaseen tai karkkiin.. punaviiniä kyllä tekee mieli jonninverran.. ehkä viikonloppuna. Nytkin sunnuntaina tuli siivouskeikaus puskista - kävin sen tekemässä eilen illalla.

Odotanko eläkeikää? No tottamooses - ei siihen ole kuin puolitoista vuotta.. sitten koittaa vapaus.. joko jatketaan hommia jos kunto vain sen sallii tai sitten aletaan oloneuvokseksi ja tehdään käsitöitä ja olla möllötellään vaan. Tuolla onkin kaamea määrä kankaita, lankoja ja muuta tilpehööriä joita olen säästellyt nimenomaan eläkepäiviä varten.

Tietenkin veljen äkillisen ja yllättävän kuoleman jälkeen tulee välillä mieleen kaikennäköistä, mutta ei sitä voi elää pelossa vaan pitänee mennä päivä kerrallaan. Vieläkään ei ole tietoa mihin veli sitten kuoli, mutta kaiketi se selviää tässä kevään aikan.

Jos siltä tuntuu niin saatan aamusella käydä vaa'alla..tosin tietenkin tuo kaamea rehkiminen kerää nesteitä kroppaan, mutta kuitenkin.. en lupaa mitään - riippuu aamun fiiliksistä.

Sellaista..

Aamupuuro raejuustolla ja mehukeitolla - päivällä kanaa iso kasa (en punninnut, mutta paljon sitä oli) salaattia ja wokkivihanneksia, omena, laktoositon maitorahka välipalaksi, illalla sama kuin päivällä tosin vähemmällä kanalla, taas omena ja vielä olisi tuo maitorahka illemmalla syötävä. Eli olen pikkuisen lisännyt ( omenat!!) tuohon syömiseen, mutta eiköhän noillakin jotain tapahtune.Tosin kana alkaa tulla korvista ulos eli huomenna täytynee ostaa jotain kalaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen