maanantai 8. tammikuuta 2018

Mitäpä tässä sen kummempia

Roimausta tänään ja veljenpojan auttamista.. on hieman hukassa velipojan talon sun muun kanssa kun velipoika ei ollutkaan hoitanut asioitaan mallilleen. Itsellä nyt onneksi jo kokemusta noista asioista ..

Eipä muuten mitään poikkeavaa - ruokavalio pitää.. tosin tänään ostin itselleni kylmäsavulohta kun kana alkoi kyllästyttämään..

Oliskos pikkuisen hoikempi olo?  Mieli tekisi mennä puntarille, vaan enpä nyt menekään.. haluan nähdä sen 71-jotain siinä lukemassa kun seuraavan kerran vaa'alle astun - silloin olen siinä johon pääsin viime vuoden puolella. Nyt lukema voi olla useita useita kiloja enemmän enkä halua tietää kuinka paljon enemmän.. johan siinä aivot alkaa tilttaamaan urakalla kun on ensiksi tehnyt valtavan työn ja se  olisi kuukaudessa mennyt päin peffaa..  Ei sillä - ei tämä nyt niin ikävältä urakalta tunnu - ihan hyvin menee tämä ruokavalio eikä isompia mielitekoja ole - tuli varmaan puputettua ihan liikaa kaikkea tässä joulukuussa.

Jälleen huomasin tänään sen, ettei portaitten edestakaisin juoksu tee mulle mitään kummallista - henki kulkee  ja jalat kestää - eli ainakin happi liikkuu hyvin ja kuntokin on ihan ok.. ainakin tämän ikäiselle. Ei edes väsytä.. tavaroitten kanto tekee tiukkaa kyllä käsiin, mutta muuten..

Laktoosi-intoleranssi on siirtynyt pahemmaksi.. ostin tavallista rahkaa ja avot kun pierettää tosi  paljon ja pahanlemuisesti ja vatsa ripaskalla..

tänään ostin sitten laktoositonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen