torstai 4. tammikuuta 2018

Savutonta

Hyvinhän tämä on mennyt nyt kuitenkin - kolmas päivä savuttomana ja juttailun merkeissä..savuttomuus ei kummemmin tee edes tiukkaa vaikka välillä on mieliteko partsille.. silloin täytyy heittää nikotiini -imeskelytabu suuhun ja yrittää unohtaa koko parveke.. ukkokulta ravaa kyllä siellä edelleen kaivamassa tökösiä - no kohta nekin loppuvat varmasti - en ole mennyt tilannetta tarkistamaan.
Juttailu menee ihan opitusti ja hyvin - onhan tässä jo kokemusta.. painoa en siis todellakaan aio katsoa ennen kuin maaliskuussa - en kaipaa enää yhtään enempää järkytyksiä tähän elämäntilanteeseen kun vielä vasta toivun veljen kuolemasta.. jos siitä ylipäätään voi koskaan toipua. Kuolinpäivä on nyt kuitenkin merkitty väestörekisteriin - kuolinsyy ei edelleenkään ole tiedossa.

Eilinen kalorimäärä oli himpan yli 1300kcal ja tämän päivän lukema on varmaankin ihan samoissa..ainakin sapuskat ovat samanlaisia.. nythän en enää punnitse ruokia - jos ostan 400gr kanasuikaleita tai filepihviä niin rasiasta on helppo ottaa 100gr käyttöön..yksi neljäsosa eli paketti riittää parin päivän ruokiin..salaattia ja wokvihanneksia en punnitse ollenkaan.. niissä on niin vähän kaloreita ettei maksa vaivaa.. aamupuuro on se kaloririkkain ateria.

Vissyä kittaan sellaisen ison pullolisen päivässä ja kahvia varmaan samanverran.. tai sitten en.. mulla on paha tapa ottaa iso muki kahvia viereen ja unohtaa se sitten.. kylmät kahvit sitten pois ja uutta tilalle ja sama juttu..

Kyllä se tästä.. dieettiä en niinkään ajattele huolestuneesti - tupakoinnin lopettaminen on nyt se päällimmäinen  asia, mutta samassa nuo menee..dietoiminen on sen verran jo selkäytimessä ettei tarvitse sen kummemmin asiaqa miettiä - sen kuin pistelee menemään.. tupakoinnin kanssa on pikkuisen taistelua kyllä..

Huoh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen