torstai 8. helmikuuta 2018

Kierrättäjä

Myönnän - minusta on tässä pikkuhiljaa tullut kunnollinen roskien kierrättäjä..meidän lavuaarin alapuolinen roskakaappi ei ole kierrätykseen suunniteltu - sinne mahtuu kaksi roskaämpäriä eli lajittelu on älylaji..mutta muovit erikseen - sitä tulee ihme kyllä eniten - biot erikseen , sitten pahvit ja - pakkaukset, metallit erikseen ja sekajäte vielä. Olihan siinä pulmaa kerrakseen mitä mihinkin tyrkkäisi. Ripustin sitten tyhjiä nyssyköitä roskiksemme oveen ja lajittelu sujuu..tuottaa muuten jonninmoista tyydytystä..ukkokulta ei tykännyt kun ei ole tiloja, mutta yllättävästi lajittelee nyt niin, että jättää tyhjät rasiat sun muut tiskipöydälle, josta meikä ne sitten siirtää oikeaan pussukkaan.

Flunssakin iski oikein kunnolla eilen - onneksi  osaan jo ottaa oikeaa droppia riittävästi ja nukkua sitten enemmän kuin normaalisti.. ei häiritse töitä, vaikka hikoan kuin pieni possu droppien ansiosta.

Ruokapuoli on mennyt suunnilleen ok - paitsi juuri äsken söin voisilmäpullan - oli sellainen useamman pullan pussukka tarjouksessa syystä, että eivät olleet enää tuoreita..mutta hyvältähän tuo maistui.


Opetten nyt pikselivirkkausta, jos saisi jotain joskus aikaiseksi. Netti on täynnä ihanuuksia, jotka on tehty tuolla menetelmällä. Eikä sitä ole koskaan liian vanha oppimaan jotain uutta.


Aamupuuro siis syöty, yksi pulla, kohta kan salaatilla ja vihanneksilla..maitorahkaa jne jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen