torstai 15. helmikuuta 2018

Kyllä - torstai ja toivoa--

Taas tipahtanut edellisestä - kohtahan tässä on tavoitteessa - kilonen vielä.. tai ehkä enemmän.. helppoa kuin heinönteko, vaikkakaan en ole ihan niin jämäkästi ohjeita noudattanutkaan - oikeastaan kaikkea muuta. Laskiaspullan jälkeen on eilen ja tänään uponnut palanen kääretorttua - hyvää oli. Mutta muuten kohtuu ruodussa - ei vaivaa nälkä, joten mikä tässä on jatkaessa. Omenan tai pari syön päivässä ylimääräisenä ja välillä, kun telkkaria katsoessa on pakko saada suu jauhamaan niin porkkanaa on uponnut kitusiin.,Mutta yhtäkaikki - surukilot ja joulun syöpötelyt ovat nyt poissa noin suunnilleen.

Tänä aamuna oli taas uutisissa kouluampuminen - peräti 17 nuorta ihmistä kohtasi elämänsä lopun yhden päästään vialla olevan 19-vuotiaan pojan toimesta. Ja noin 50 loukkaantui - kuka enemmän kuka vähemmän.. sanoin päästään vialla, koska ei yksikään täysjärkinen tuollaista veritekoa tekisi oli syy mikä hyvänsä. Ja oli ampujan mielenterveys sitten mikä hyvänsä niin jokatapauksessa tuo murhaaja painoi sitä liipasinta ihan itse - kysymys onkin, muten tuonikäinen voi pitää hallussaan moisia tappovälineitä jos ja kun mielenterveydestä oltiin oltu huolissaan jo aikaisemmin ja todettu, että kaveri oli vaarallinen yksilö ja uhka kanssakulkijoilleen.

Toivottavasti ei leviä jälleen tämä toiminta niin kun tapana on..

Penkkaripäiväkin on tänään - alunperin oli tarkoitus mennä kaupungille ihmeilemään kauppoja sun muita, mutta viime tingassa tulivat nuo penkkarit mieleen  - eli ei kiitos. Jääköön toiseen ajankohtaan.

Mutta jatkamme harjoituksia ja pudotamme vielä painoa  jonninverran.

Ihan oikeasti nyt suosittelen kaikille, jotka painiskelevat painonsa kanssa - alkakaa nyt hyvät ihmiset syömään. Viisi kertaa päivässä vähän katsoen, mitä sinne suuhunsa laittaa ja missä määrin. Sokerihimostakin pääsee viikossa eroon jos sitä ei syö lainkaan. Liikkuakaan ei tarvitse yhtään ellei huvita. Ja kilot tippuvat.

Jos minä siihen pystyn niin pystyy kuka vaan.

Se on jämpti niin. Päheetä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen