perjantai 9. helmikuuta 2018

Perjantai - vaan ei pizzasellainen

Aamusella ukko lähti autoaan katsastamaan ja meikä painui töihin..asiakkaat olivat päättäneet teettää 'vähän' ylimääräista, joten olinkin sitten kohtuu poikkinainen kun kotiuduin vielä kaupassa käynnin jälkeen. Piti käydä tutstumassa uusittuun Lidliin, joka täällä on ollut rempassa parisen kuukautta ja nyt sitten auki vihdoin. Mukaan lähti tarjousjauhelihaa ja tilpehööriä - eli huomenissa aion tehdä pinaatilla ja fetalla täytettyä färssiä - lisukkeena uunilohkopunajuurta..

Ukkokullan auto meni läpi eli se tarkoittaa, ettei meikäläisen tarvitse nyt joka päivä auton rattiin mennä - en pidä ajamisesta erikoisemmin - ajan silloin kun on pakko ja jos ei ole niin muut hoitaa kuskailun.

Painonhallinta on siis hallinnassa - vaakaan en kyllä koskekaan ennenkuin maaliskuun puolella..mutta kroppa sanoo, että hyvällä mallilla ollaan.

Jos viikonloppuna lähtisi taas itseään sivistämään jonnekin. Me  olemme aina olleet vähän museoihin kallellaan, mutta viime aikoina on jäänyt vähän huonommalle tolalle käynnit. Oopperaan menoa suunnittelen tässä vielä jossain vaiheessa.

Kunhan kerkeää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen