lauantai 14. lokakuuta 2017

Flunssassa . ja tietenkin...huoh

Kyllä vaan - paino oli nyt noussut muutaman sadan gramman johtuen itsensä hemmottelusta tänä sairastelevana aikana..no, en sentään mitään sokerista ahtanut naamariin, mutta sämpylää on mennyt ja ruokaakin ihan liiankin kiitettävästi..mikähän siinä on, etä kipeänä ainakin meikäläinen survoaa kitusiinsa kaikenlaista mättöä - ihan kuin se auttaisi olotilaa..

Siksipä en kuvaa vaakalukemasta laittanut - mitäpä sitä nyt retostelisi nousseilla luvuilla kun laskusuuntaan tässä pitäisi mennä..

Ja ne mukeloiden synttäritkin peruuntuivat - ei omasta taudista vaan muksutkin on nyt sairaina..synttäreitä juhlitaan sitten myöhemmin.

Nyt pidän (yritän) tiukempaa linjaa tässä viikon verran - hieman kyllä tekee tiukkaa, koska mies häärää paraikaa keittiössä tekemässä herkkuruokaa..jätin aamupuuron varmuuden vuoksi pois - eipä sillä - ei olisi edes maistunut jostain syystä .. janottaa koko ajan ja vettä kyllä kuluu..lisäksi tulee nukuttua reippaanlaisesti eli kaikki mahdolliset väliajat sillä sairasloma on meikäläiselle suht tuntematon käsite, Ja kun koiraakin pitää ulkoiluttaa niin..

Sellaista nyt viikonloppuna - ehkä ensi viikolla on taas paremmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen