tiistai 13. helmikuuta 2018

-300 gr.. pitäisikö hurrata?

No, alaspäin kuitenkin.. vähänhän tämä on takkuillut, mutta enhän kuitenkaan hirveän jähmeästi ole dieettiäni noudattanut.. onhan tässä herkkujakin tullut tuhottua..
Mutta mikäli nyt tahti jatkuu näin, niin pari viikkoa ja olen siinä mihin pääsin.. katsotaan sitten alanko ihan ylläpitoa vai pudotanko vielä kesään mennessä pari kiloa..

Nyt on tasan kaksi kuukautta mennyt kun veli kotoaan haettiin  poliisien ja ruumisauton voimin.. en ole päässyt asiasta vielä yli - pää ei ole vielä mukana siinä ajatuksessa, ettei veljeä enää ole. Kun ei vieläkään ole tietoa siitä, mihin veli sitten kuoli. Niin yllättäen.. ei kukaan veljeni tunteva olisi odottanut, että terve mies terveine elintapoineen kuolee sänkyynsä ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Tai enhän minä tiedä.. oliko veljellä verenpainetta, oliko kolesterolia.. oliko kuitenkin sama sydänjuttu kuin faijalla.. faijahan sai useita sydäreitä ja oli jop kliinisesti kuollutkin viitisen minuuttia - elvytettiin, mutta lekurit sanoivat silloin, että pysyvä aivovaurio ja jää kasviksi. No ei jäänyt - ihan normi ihminen faijasta  vielä tuli vuosiksi eteenpäin. Sydän tosin laajeni aika tavalla, mikä ei ollut hyvä juttu.. tai faijan vaimo kyllä sillä kehuskeli, että faijan sydän isoni - piti sitä  erinomaisena merkkinä.. en silloin viitsinyt asiaa korjata.. lisäkis faijan oikea käsi elvytyksestä johtuen isoni paksun reiden kokoiseksi ja muuttui siniseksi ja lekurit olivat koko kättä amputoimassa, mutta sekin sitten selveni ja käsi muuntui normaaliksi..

Minä kyllä toivon, että veljen kuolema olisi sitten tullut unessa ja ilman kipuja.. mutta sehän on vain toivetta eikä asia tule koskaan selväksi.

Virkkuut on  meneillään.. innostuin kokeilemaan sitä c2c -virkkausta kun netti on pullollaan mitä ihanimpia malleja.. pienen kokeiluvirkkauksen jälkeen aloitin sitten hieman suuremman työn ja ajattelin antaa sen tytön tyttärelle synttäriksi. Pojan tytär saa sitten omansa omana syntymäpäivänään kun vaan jaksan virkata..
..onkin jännä nähdä sitten lopputulos.. tässä noin neljäsosa tehtynä.. ai mikä tulee? Se on salaisuus valmistumiseen asti.. sittenhän näette.. 😈
Aamupuuro siis vedetty ja kanaa on päivällä ( ja illalla).. tosin tänään on tuolla pari laskiaispullaa joista kyllä toisen syön.. eli jätetään välipalaset vähemmälle..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen