lauantai 27. tammikuuta 2018

- 100gr!!

eilisestä.. ei mikään hurraamisen aihe.. mutta alaspäin nyt kuitenkin. Tuntuu, että tuon parin kilon pudottaminen on työläämpää kuin koskaan.. tai ehkä olotila nyt vaan on sellainen.. eilen siivotessa tyhjennetyä asuntoa alkoi kaamea väsymys tuntua koko kropassa.. en siis kantanut mitään, en juossut portaita - kunhan imuroitsin ja moppasin ja silti tuntui kuin olisin jyrän alle jäänyt. Teki tiukkaa lähteä sitten pois kun joka paikkaa särki ja kolotti oikein kunnolla. Mutta tulihan tuo nyt sitten tehtyä ja valmiiksi vihdoin ja viimein.

Kotona kolotukset vaan jatkuivat ja vaivuin kuin koomaan pariksi tunniksi sänkyyn - vähän helpotti vaan ei paljoa. Illemmalla sitten vielä saunaan lihaksia rentouttamaan.. no, nyt olo on edelleen kivulias - jalkoja särkee, vatsanpohjaa särkee, niskat jumissa ja käsivarretkin on kipeät.. vaan ei toki niin paljon kuin eilen. Tänään on onneksi lepopäivä, vasta huomenna mennään pakkailemaan seuraavaa kohdetta, joka tyhjennetään sitten viikolla jonain päivänä.

Toki olen ollut huomattavasti itselleni suopelias tämän  ' dieetin ' aikana - eli en ollenkaan niin tiukkapipoinen kuin viimeksi. En punnitse ruokia vaan lätkäisen menemään sen verran kuin arvioin oikeaksi  noin.. lisäksi olen lisännyt omenaa ja porkkanaa välipaloiksi ja eilen illalla söin kokonaisen porkkanasämpylän rosvopaistin kera kohtuu myöhään illalla. Tarkoitus oli, etten aamupuuroa sitten syö jos ja kun menemme kiinalaisen buffetin ääreen, mutta nyt jäi menemäti siitä yksinkertaisesta syystä, että buffetti aukeaa kauppakeskuksessa vasta yhdeltätoista, nyt on lauantai mikä tarkoittaa vellovia ihmismassoja, kirkuvia lapsosia, ahtaita pöytiä jne jne - eli kaikkea mitä kammoan.Jääköön buffettivierailu arkipäivälle.
Kävimme sitten kaupassa ja mukaan lähti kimpale ulkofilettä, bataatti ja muita tykötarpeita eli ukkokulta tekee meille hyvää liharuokaa - parempaa kuin ravintolassa saisi. Ja tietenkin huomattavasti halvemmalla - mutta onhan siinä tuo tekemisen vaiva kuitenkin.

Olen ajatellut, että ensi viikolla jossain vaiheessa vaaka näyttää sitten 73kg ja jos ei niin sitten seuraavalla... jossain vaiheessa kuitenkin. Ei kiirusta kun ei tuota pudotettavaakaan ole  paljoa.. tiedä sitten kuinka paljon painoin kolme viikkoa sitten - varmaan surusyömisestä kertyi ainakin viitisen kiloa ellei enemmänkin. Ja joulusyömisistä.. ja ties mistä..



Lisätään tähän vielä kuva tämän päiväisestä ruoasta - oli muuten hyvää. Iltaruokaa enää syö - tuli tankattua ihan riittämiin.. välipalarahkat kyllä vetelen vielä huiviini..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen