sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Otsikoimatonta juttua

 Otsikkojen keksiminen on syvältä kun ei oikein tiedämitä kirjoittelisi..painossa ei muutoksia mihinkään suuntaan - eiköhän tuo humpsahda taas jossain välissä alaspäin kuitenkin kun vähillä kaloreilla mennään ja täysin ilmanhöttöhiilareita. Onhan  hiilareita toki vihanneksissa ja kasviksissa jonnin verran eli ihan ilman ei olla.

Eilen syötiin broiskua, salaattia ja muita kasviksia ja samalla linjalla tänäänkin. Tänään laitan kyllä kanat pöhöttimessä kun  sellainen tuli meille joululahjaksi hommattua - pitää meinaan seurata aikaansa vaikka ikää  alkaa olla issellä mittarissa. 

Soon  muuten jännä juttu ettei itseään miellä vanhaksi  vaikka muistoja on jo  yli kuudenkymmenen vuoden takaa..

Viileätä on niin ulkona kuin sisälläkin. Sisällä siksi, että patterit ovat vähän pienemmällä kuin yleensä olleet talviaikaan - ei sähkön vuoksivaan öljyn. Meillä on öljylämmitys ja öljyn hintakin pompsahti tuossa viime vuoden puolella aikamoisiin lukemiin. Iso kakluuni kyllä löytyy ja sitä lämmitellään aina silloin tällöin. Ja kyllähän mekin sähköä säästelemme kuitenkin kuten varmaan suuri osa kansasta tällä hetkellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen