perjantai 14. syyskuuta 2018

Viikko meni, mutta menkööt

Laihdutusrintamalta sen verran uutta, että pieleen meni.. ainakin päivänä muutamana.. oli vieraita tulossa ja päätin pitkästä aikaa leipoa sellaisen vanhanajan boston-kakun.. ja voi kiehvana että oli niin hyvää.. niin hyvää, että piti toinen tehdä heti perään, että olisi vieraallekin jotain tarjottavaa. Mihin se ensimmäinen katosi..no melkein kokonaan meikäläisen suuhun. Kun se oli niin hyvää. Kun ei tässä vastaleivottua pullaa ole aikoihin syönyt. Eli aloitamme piakkoin alusta koko homman.
Pullansyömisestäkö johtui, että jalkakipu palasi mojovampana kuin koskaan muutamaksi päiväksi - linkutin todella vaikeasti ja irvistelin mennessäni. Mutta yhtä nopeasti kuin tuli niin menikin.. eilen vielä kitkuttelin kinttuni kanssa  kuten muutaman aikaisemmankin päivän - tänään jalka on kunnossa. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että sokerin syönti tuon aiheuttaa.. nyt kuitenkin olen järkeillyt, että koska sokerikin on hiilihydraattia ja sitä ihan puhtaimmillaan ja hiilihydraatteja olen vältellyt koko lailla kiitettävästi niin tuo yhtäkkinen tankkaus sitten vaikutti mitä ikävimmin.
Oli miten oli..
Nyt lähdemme sitten viimeiselle tämänvuotiselle reissulle mökille.. aion onkia ja tehdä särkisärvintä tai mitä nyt järvestä tuleekaan vai tuleeko ollenkaan.. lisäksi istuttelen kukkamukuloita ja karsin loput marjoneet vattupuskien oksat. Ehkä käyn sienessäkin ja poimin muutaman puolukan.. jää  nähtäväksi.

Sellaista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen