torstai 20. syyskuuta 2018

Mökkikausi ohi eli nyt sitten..

Mökki on talviteloilla ja palailimme tänään ruotuun eli kaupunkiin.. koira ei tykkää, mutta minkäs teet..
Maanantaista alkaa uusi kausi tuon dietoinnin sun muunkin kanssa.. nyt ei vielä ehdi kun kun ja kun.. eli motivaatiot on nyt totaalisesti kateissa ..
Tässä ollaan kovasti mietitty sitä vaihtoehtoa, että jos myytäisiin mökki ja ostettaisiin pieni sievä rivariasunto jostain lähettyviltä.. mikä tarkoittaa tunnin ympyrää tästä pääkaupungista.. sillä pääkaupungista on asunnosta turha haaveilla - hinnat ovat niin kovat, ettei edes kannata ajatella.. kun maalta saa omakotitalon isoine tontteineen sun kaikkine härpäkkeineen hesalaisen räpäsen yksiön hinnalla..
Eläkkeelle meno siintää tuossa vähän yli vuoden kuluttua eli kaiketi pitää vanhuusaikaa nyt oikeasti alkaa pähkäilemään.. ei sillä että tässä vanhaksi tuntisi itsensä..

Nyt maanantaina otan käyttöön sellaiset pillerit, joiden pitäisi auttaa tupakoinnin lopettamisessa.. ne ovat sellainen kokeilusatsi jonka sain pari vuotta sitten ja jotka jäivät syömättä kun olisi aina pitänyt olla mukana - niitä imeskellään samanaikaisesti kun polttaa.. nythän on tullut joku uusi nikotiiniton juttu tupakoinnin lopettamiseen ja epäilys on, että koekaniinina toiminen oli juurikin tuosta samasta aineesta. Iso paketti on jäljellä tuolla siivouskomerossa - täytyy kaivaa nyt esiin.


Rahapula tuli eteen - lomalla kun olimme niin eihän sitä rahaa tullut sitten mistään.. kuun vaihteeseen nyt sinnitellään - sitten helpottanee.

Eli kyllähän sitä nyt laskee kaupassa tarkkaan mihin rahkeet ja rahat riittävät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen