maanantai 9. tammikuuta 2023

Ja lankeemus..

 Huoh.. kyllä.. eilen tuli NÄLKÄ.. sellainen iso. Ja tuli syötyä.. iso turkkilainen jogurtti ( 500ml), tuplamäärä dieettiruokaa ja vielä iso sämpylä metukalla..ja vieläkin löytyi sitten ontto kohta mahassa... tuntui, että olisin voinut ahtaa sisuksiini kaiken mitä kaapeista löytyy, mutta onneksi ei sitten enää löytynyt tai vaan luontainen laiskuuteni esti sen, että yömyöhällä olisin alkanut valmistella isompaa ateriaa..

Tehdään petrausliikkeet nyt tällä viikolla - pari päivää tulista vähäkalorista kanasoppaa niin eiköhän se ole siinä. Tai sitten ei.

Yöllä olin  muutenkin saamassa sydärin.. tuo meidän ihana vaavikoiramme näki unta ja alkoi aamuyöstä ulvomaan ihan täysillä ja aivan unessa. Siinä nousi tukka pystyyn kun koira oli unessa alkukantaisten vaistojensa varassa pimeässä metsässä etsimässä lajikumppaneitaan ... tai jotain muuta sellaista. 

Kohta lähdemme kauppaan ostamaan inkivääriä, sitruunaruohoa ja kaikenmaailman muuta härpäkettä - kanaa on kotona tarpeeksi. Paino.. en käynyt vaa'alla eilisen syöpöttelyn vuoksi.. siis vaikka eihän paino tuosta nyt NOUSE millään mittarilla niin nesteitä on taatusti kerääntynyt jonnin verran ja se vaikuttaa lukemiin. Säästän itseni enemmältä itsesoimaukselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen