perjantai 13. tammikuuta 2023

Menee kun on mennäkseen.. tai sitten ei

 En ole nyt vaa'alla käynyt - en edes vilkaissut sinne päin. On tullut pieniä lankeemuksia -ei mitään isoa, mutta kuitenkin. Nyt on siis todella olut vaikeuksia pitää 800kval/pvä - tahtia yllä.. itse asiassa ihan mahdotonta. Tuhannen kaloria on helppo, vielä helpompi pitää 1200kcal ja siitä ylöspäin on taivas. 

Taivasta on ollut parina päivänä - sitten ruotuun. Maanantaina käyn vaa'alla ja katselen miten tässä heiluvassa viikossa on menty joko eteen - tai taaksepäin.

Tänään söimme isot pihvit - ai että oli nannaa..En laskenut kaloreita vaan nautiskelin koko lihan edestä. Huomenna syömme jälleen pihvit ja aion ottaa lasillisen itsetehtyä punaviiniä.. sen pitäisi olla nyt tarpeeksi kypsynyttä. Ihan omista aidoista punaisista rypäleistä tehty - niitä kasvaa täällä jumalaton määrä - taisin poimia niitä lähemmäs sata kiloa syksyllä

Huomenna raahaan ostamani kuntopyörän vierashuoneesta tänne olohuoneeseen ja aloitan polkemisen. Polkeminen jäi kun kinttuun alkoi koskemaan julmetusti - ehkä nyt sitten taas voisi vähän harrastaa.

En siis syö mitään makeaa - vältän ylimääräisiä hiilareita - tosin huomasin, että tässä parina iltana vetäisin kuiviltaan yhden ison kaurasämpylän ja siinähän ne isoimmat lankeemukset olivatkin. Pieniä on sitten useampia - mutta eihän niitä lasketa.. eihän.

Nyt on mukavaa kun isoimmat lumet ovat poissa ja kun pari päivää tätä suojakeliä kestänee niin alkaa olla maa ilman valkoista peittoa. Minä kun en lumesta tykkää yhtään. Ja kun tätä ikää on tullut niin lumenluonti on ihan vihoviimeistä ja tänä talvena tuli huomattua, ettei kroppa edes sitä kestä.. onneksi täällä on suht helppoa saada apuja rahaa vastaan - eikä maksa edes kovin paljoa.

Että sellaista..

.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen