keskiviikko 22. elokuuta 2018

Hyihyi kookosöljy

Nyt on sitten jälleen painavat sanat sanottu. Kookosöljy onkin myrkkyä eikä sen kanssa tulisi läträtä..ei ainakaan tunkea kuituihin. Toistaiseksi olen välttynyt myrkytyksistä, koska tungen kookosöljyä vain päänahkaan, tai mistäs sen tietää jos vaikka imeytymisen nahan kautta tekemään tuhojaan. Eli ei kookosöljyä ruoan sekaan tai muutenkaan sisäisesti käyttöön..hyvä on. Uskotaan..tätäkin.
Olen tämän päivän taistellut marjapuskien kanssa ja jatkan vielä vähän aikaa että tulisi valmistakin joskus.sitten siirryn siirtämään erilaisia puskia muualle kasvamaan. Puolukkaankin aion tässä vielä ehtiä joku päivä..näköjään syön iltaisin telkkaria katsoessa kourakaupalla marjoja. Vähän ihmettelin mistä tuo puolukkahimo johtuisi ja yritteliäs etsiä netistä vastauksia, mutta enpä muuta löytänyt kuin että tekevät hyvää sydämelle, ruoansulatukselle ja kappas vaan avittavat laihtumista.. No viimeksi mainittuhan sopii ku nyrkki silmään.
Tänään ruoaksi  Lidlistä ostettuja minibratwursteja, salaattia, paistettuja kanttarelleja ja paistinpottuja.  Illalla sitten salaattia ja savulohta ja vielä myöhemmin rahkaa ja marjoja ettei tarvitse mennä nukkumaan mahan kurniessa. Kauppaankin pitänee itsensä huomenna raahata viimeistä kertaa ennen täältä poistumista..luultavasti emme sitten tule tänne kuin enää kerran laittamaan paikat talviteloille.
Ongellekin tekisi vielä mieleni mun..kun on ollut kovasti kuivaa niin ei ole matosia löytynyt eikä makaroneilla kalojen narraaminen oikein onnistunut..nyt sateista huolimatta maa on vielä rutikuivaa, joten edellisellä kerralla kylillä käydessämme ostettiin purkillinen tekomatoja..jos sitten niillä koittaisi. Ukko aluksi luuli, että mokomat ovat kumisia, mutta kyllä ne on tehty ihan syötävästä aineesta..ovat muuten ihan oikean kastemadon tuntuisia. Kokeillaan..
Poikakin on näemmä aloittanut painonpudotuksen..kehuskelee facessa ettei ole 18-vuoteen painanut yhtä vähän..no, elopainoa on kuitenkin 120kg  vielä, joten parisenkymmentä kiloa joutunee vielä pudottamaan. Ihan järkevällä systeemillä kyllä menee..onneksi. Muutama vuosi sitten yritteli pussien kanssa pelata..no eihän siitä mitään tule kolmen lapsen isällä..sanoohan sen järkikin.. Muutenkin nuo pussijutut tulisi jättää rauhaan tai syödä niitä vaan todella valvotuissa oloissa. Sairaalassa, vankilassa tms.paikka.

Minä uskon kyllä pudottavani painoa nyt vähintään sen puolisen kiloa/viikko..vuoden vaihteeseen mennessä olen taatusti saanut ylimääräiset pois vaikka tässä hissukseen nyt mennään.

Muuten, kyllä minä totisesti aion täältä poislähtiessä nauttia sen rahkapiirakan palasen...tikistelen sitten sen päivän muussa..

2 kommenttia:

  1. Ai, nekö ovat viimeinkin päätyneet siihen ratkaisuun, että kookosrasva on epäterveellistä. Johan ne ehtivätkin siitä vääntää. Itse en kookosrasvaa ole muutenkaan käyttänyt, mutta olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua.

    Pussikuureista olen samaa mieltä. Ihan hullua touhua. Ystäväni jokunen vuosi sitten kehui aloittaneensa pussikuurin ja kehui, että oli painoa lähtenyt rutkasti heti alussa. Ei siinä kauan mennyt, kun kuuri loppui ja kilot tulivat takaisin. Nyt on pudottanut jo kymmenisen kiloa hyvällä ruokavaliolla ja jatkaa edelleen hyvin voimin.

    VastaaPoista
  2. Juu, kookosöljy on nyt viimetutkimuksen mukaan todellista myrkkyä -laardia pahempaa..Ulkomaan uutisista sen bongasin, eipä ole Suomessa vielä esiin tullut.

    VastaaPoista

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen