sunnuntai 26. elokuuta 2018

Kipeä käsi

jostain syystä vasen käsivarsi on nyt todella kipeänä..niin kivulias, etten tänään tee yhtikäs mitään.no tiskaan tietty ja pakkailen tavaroita huomisaamun lähtöä varten..tosin tulemme viikonloppuna vielä laittamaan mökin talviteloille..tosin saatamme senkin jälkeen käydä riippuen ilmoista.
Tänään on todellinen dieettipäivä kun sapuskat on ihan vaan loppu salaattia lukuunottamatta, jota tänään ruoaksi. Ihan laskelmoitu juttu, ei tarvitse ruokia raahata poispäin kun ovatten jo syöty..
Eilen siirtelin erilaisia puskia ympäri tonttia..jos lähtevät kasvuun niin hyvä on, jos eivät niin ei oikeastaan väliä.
Ei tuossa maailmallakaan uutisia ihmeempiä..no Siltsu on kaiketi syytön kuvien hallussapitoon, usalainen senaattori kuolla kupsahti ja bussi päätyi junaraiteille. Eikä bussista mitään vikaa löytynyt, mutta neljä kuoli ja moni loukkaantui.
Tukiaisesta tuli vastaan juttuja erilaisilla keskusteluareenoilla ja niiden kautta eksyin Hymyn foorumille..ei olisi pitänyt sillä tekstit siellä ovat joko ihan hulvattomia haukkumisia tai muuten vaan haukuntaa.. Tukiaisellehan tällainen syö viisi kertaa päivässä-dieetti olisi varmaan vallan sopiva, jos vaan ymmärtäisi katsoa mitä sinne suuhunsa sitten lappaa.. Olenko nyt sitten joku 'näätä' kun sain suorastaan yliannostuksen tukiaisista?
Ai niin, Cheek lopetti (taas) ja astuu julkisuudesta syrjään. Itse en ko räppärin tuotantoa edes tunne, mutta lapsenlapsi on ainakin jossain vaiheessa ollut kova fani. Itse olen pitänyt artistia homona ja suotakoon se nyt anteeksi jos ei ole tai joku loukkaantuu..on omissa silmissäni kyllä klassinen homotyyppi, ei voi mitään.
Ja Tuiskukin lopettaa ja muuttaa pois.. Ja jälleen on sanottava etten tunnistaisi yhtään Tuiskun kappaletta.. Vanhuuden merkkinä vai sen, ettei sellaista ikivihreää kipaletta vain ole ollut. Veikkaan vähän molempia.
Näköjään tuo käden kipuilu ...no jaa.. Joskus vaan tuntuu siltä.  Ja nimenomaan tältä.
Ei niin päheetä kuitenkaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen