sunnuntai 19. elokuuta 2018

Sunnuntaita mökiltä

Täällähän sitä pasteerataan ihan tyytyväisinä..tänään satoi koko aamupäivän, muuten ollut ihan leppoista säätä..mikäs tässä.
Dieettikin on pitänyt suht hyvin..oletan, että kun viikon kuluttua palaamme olo olisi ehkä hieman ohkaiseksi..tai kevyempi..
Selkä on juilinut hieman.. Lomalla heinäkuussa selkä pamahti oikein kunnolla..Ukkokulta joutui ostelemaan ylös kun omin avuin ei päässyt..nämä juilimiset ovat sellaisia jälkimaininkeja.
syöty ollaan kerran päivässä lämmintä ruokaa..ensimmäiset kaksi päivää kanslerina tehtyä lihapataan, salaattia ja söinpä pari perunaakin, jotka nostettiin suoraan omasta maasta. kaikki marjat olivat hävinneet kuin pieru Saharaan eli ahkeria rastaita täällä on ollut poissaollessamme.
Tänään oli kaalilaatikkoa ja puolukkaa , jotka kävin keräämässä viereisestä metsiköstä. Kaalilaatikkoa on toki huomennakin..kukas sitä nyt yhdelle päivälle tekisi.
Omasta autosta löysin unohdettuja proteiinipatukoita neljä kappaletta ja rohmaisin ne mukaan vaikka olivatten reilusti vanhentuneita.. Söin yhden kokeeksi tulomatkalla kun lounas jäi väliin ja kun ei mitään seuraamuksia ollut niin tässä olen välipalana niitä syönyt..äsken meni viimeinen.
Tänään saunotaan vaan ei uida.. Oli vesi mennyt niin viileäksi ettei enää jaksa vanhaa inspata.

Taidan jossain vaiheessa viikolla vielä mennä puolukoita keräämään vaikkei niitä nyt kovin paljoa näytä olevan, mutta jos kuitenkin..

Niin, tuli muuten kaalilaatikkoa syötyä PALJON..jos sitten koottaisiin loppupäivän vähän tikistellä, tai sitten ei.. Leipä on edelleen nuo nuo, samoin karkit ja pullat..Ukkokulta osti itselleen munkkirinkilöitä ja suklaata, mutta ovat saaneet olla puoleltani rauhassa.. Kun ei uskalla..kun se vie sitten koko akan menessään..
Sellaista..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen