maanantai 20. elokuuta 2018

Mutinoita

No joo..ei se eilinen ihan putkeen mennyt..kaalilaatikkoa tuli syötyä ihan hirmuiset määrät kun tuntui, ettei nälkä lähde ilveelläkään.
Tänään sentään parempi päivä..vaikka kaalilaatikkoa edelleen.
Ilma on ollut hieno ja pikkuisen tehty pihatöitä..meikäläisen selkä ei kestä montaakaan minuuttia, mutta yritystä on kuitenkin. Ihan senverrankin, että painuin metsään hakemaan lisää puolukkaa, jostain kumman syystä puolukka maistuu suussani niin hirveän hyvälle, että napsin niitä kourallisen aina ohimennen. Ja toki vähän mustikkaakin tuli mukaan rahkan kanssa nautittavaksi.
Makeaa ei ole mennyt eikä leipääkään eilistä yhtä viipaletta lukuunottamatta...siis kun nälästä..
Tänään siis ollut parempi päivä..tiedä sitten mikä eilen vaivasi.
Vielä viikon olemme täällä nauttimassa kesän viimeisistä rippeistä..

2 kommenttia:

  1. Syötköhän varmasti nälkään, etkä tunteisiin? Minulla on välillä sama juttu, että pitää syömällä syödä, kun tuntuu mukamas ontto tunne vatsassa koko ajan, mutta tarkemmin ajateltuna sitä huomaa, ettei se nälästä johdu, vaan jossain mielen päällä on stressiä tai väsymystä, jota yritän ruualla helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Voipi olla..kun mieli tekisi puuhata kaikenlaista vaan selkäkipu esti sen aika tehokkaasti..nyt jo himpan parempi. Tosin en nyt vakavasti ota yhden päivän kaalilaatikolla syöpöttelyä..saattoivat tuo johtua siitäkin, että laatikossa oli ohrariisi-sekoitusta eli hiilihydraattia sellaisessa muodossa, että pisti nälättämään..tiedä häntä, nyt ollaan taas kuosissa

    VastaaPoista

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen