sunnuntai 12. elokuuta 2018

Vaarallisesti lihava...

Katselin ohjelmaa oliko nyt Sheree-niminen 27 - vuotias tytteli, joka oli kerryttänyt elopainoaan yli 300 kiloiseksi pituuden ollessa vain puolentoista metrin verran..Kovastihan halusi laihdutuleikkaukseen kun ilmeisesti oli sitä mieltä, että leikkaus sitten hoikentaisi ilman mitään omaa panostusta..huonostihan siinä kävi..tytteli sen kuin lihoi vaikka dieetillä piti oleman..
Kuolemahan siinä kolkuttelee juuri oven takana..tyttö keskeytti ohjelman teon ja nyt yrittää somen kautta kerätä viisikymmentä tuhatta dollaria maksaakseen itse leikkauksen, joka tietenkin omasta mielestään tehtäisiin heti ilman näyttöä siitä, että pystyisi syömisiään rajoittamaan..eipä taida onnistua. Tytön päässä täytyy todella tapahtua jotain mullistavaa..nythän Sheree on ikänsä passuuttanut itseään ja ollut kuin joku pahuksen marttyyri-diktaattori..

No joo.. onneksi itse ei ole tuossa pisteessä..ja pystyn kyllä pudottamaan painoa..

Vaikka olisihan tuo mukavaa, jos olisi olemassa joku helppo keino, joka itsessään sitä painoa poistaisi ilman elämäntapamuutoksia...vaan kun ei ole..vain kalorien rajoitus..liikuntahan ei laihduta - se saattaa kyllä nopeuttaa aineenvaihduntaa ja voi avittaa hyvänolontunnetta..tai sitten ei.

Aamupuuro on syöty kera raejuuston ja vadelmakeiton..nälkä ei ole ..iltasyöppö kun olen niin se mässyttelynhimo iskee aina telkkarin ääressä..eilen ratkaisin ongelman mussuttamalla pienen kesäkurpitsan..kunhan suu käy niin hyvä on..huoh

Kesästä vielä..hulluuksissani lupasin muksut mökille meidän huostaan viikoksi..no se oli sellaista tappelua koko ajan että neljän päivän jälkeen kärräsimme penskat takaisin vanhemmilleen..kyllä mä sisarusten väliset kinat ymmärrän, mutta tämä oli jatkuvaa tuntitolkulla kestävää huutoa, tönimistä ja kiljuntaa..ainoa hetki, jolloin olivat sovussa oli silloin, kun vietiin uimaan..ja me veimme todella neljä-viisi kertaa päivässä.. eli toisen isovanhemman oli aina pakko olla mukana kun pieniä ovat vielä..eli taas huoh.

Tällä hetkellä ilma on sopivan viileää ja sai nukuttua kerrankin..tuntuu, että suurin osa kesästä meni hikoillessa ja unettomissa öissä kuumuuden vuoksi.. ja taas huoh..


Myöhemmin:

Tein meille kesäkurpitsa-tomaatti - mozzarellavuokaa.. helppoa, halpaa ja uppoaa kuin väärä raha kun on niin hyvää.. kaloreista en tiedä, vaan eipä niitä nyt tuhottomasti tässä ole.. kelpaa muuten ukkokullallekin ilman mutinoita:
 mitäs vielä kesän juttuja.. no,muistatteko kun kerroin tuosta nuoruuden kaverista, joka nykyisellään on tuttava kun harvaksellaan pidetään facen kautta yhteyksiä..taisin harmitella kun kaverilla on sellainen ukko, joka vei mukanaan viinanhuuruiseen maailmaan ja kaveri painaa toistasataa kiloa, kämppä siivoton ja tuttava sairaslomalla vähän väliä.. no, silloin kun me tämän ukon näimme totesin omalle siipalleni, ettei siitä miehestä ole kauaa eläjäksi - niin alkoholisoituneen oloinen oli ja kaverini mahdollisti ryyppäämisen hakemalla sitä viinaa kun ukkeli ei itse kyennyt.. no, ukko kuoli tässä heinäkuussa tuttavalleni varmaan tosi yllätyksenä, muille tuskin ei.. nyt sitten ihmettelen, josko tuo nuoruuden ystävä sitten joko tokenee ja alkaa elämään vai viekö toisen kuolema mukanaan..tuttava sanoo edelleen, että heillä oli pelkkä hyvä ystävyyssuhde.. minusta se  kyllä oli lähinnä hyväksikäyttöä - ehkä puolin ja toisin tai sitten ei.. kyllä minä sen ymmärrän ettei yksinään ole kiva edes kuunnella näkinkenkää ( vai miten se muumi-juttu meni), mutta rajansa kaikella..jos toinen on juoppo ja maksattaa elämisensä ja juomisensa toisella ja siihen lähtee yksinäisyydessään mukaan niin lopputulos taitaa olla ennakoltakin jo selvää.. säälittääkö? no ei oikeastaan.. vakka sen kantensa valitsee kuitenkin ja jokainen päättää ihan itse niin juomisistaan kuin syömisistäänkin.


Itsellä on jo hiukan laihempi olo - mahan turboilu on laskenut muutamassa päivässä..mutta kuten sanottu en vaakaan nyt koske kuitenkaan.. yksi syy on se, että patterit on loppu ja toinen se, että en edes halua nähdä kuinka paljon painoa tuli surun myötä lisää..

Niin.. laihtuminen on helppoa kun sen päättää, mutta lihominen on vielä helpompaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen