maanantai 13. elokuuta 2018

Muikeaa maanantaita

No jaa..ainakin on nyt viileää aamusta..hyvä niin..meikä kun ei ole kuuman ystävä..minulle kesälämpötila on parhaimmillaan parinkymmenen asteen tienoilla - silloin jaksaa puuhailla vielä ja auringonpalvoja en ole ollut koskaan. Johtunee muuten siitä, että pikkutyttönä kirkkaassa auringonpaisteessa alkoi aina päätä särkemään - lisäksi pystyin ilmanpaineiden muuttuessa ennustamaan tulevan sateen ja ukkosen hyvinkin tarkasti, Tänä päivänä kun matalapaine alkaa valtaamaan tilaa meikäläinen on kuin nuijanukutuksen saanut..heti sateen alkaessa kyllä sitten piristym vaan ennen sitä voisin todella nukahtaa pystyyn..

Kovasti nyt tekisi mieli aloittaa jotain käsityötä..näköjään tiirailen pinterstiä ja käsityöblogeja sillä silmällä josko joku työ inspaisi..onhan noita.. toisekseen joulu lähestyy ja ehkä jotain pitäisi saada lahjoiksikin aikaan mukeloille...


Mistähän mä luin, että aamukahvin joukkoon kun lisää kanelia ja kookosöljyä niin se vaikuttaisi aineenvaihduntaan vilkastuttavasti.. jopa niin, että painoa putoaisi ns. issekseen jopa neljä kiloa kuukaudessa? No, kun sattui olemaan niin kookosöljyä kuin kaneliakin olen nyt parina päivänä iskenyt niitä aamukahvin joukkoon.. ei tuo nyt mikään kulinaristinen nautinto ole, mutta menee kyllä alas. Katsotaan ja ihmetellään josko..

Aamupuuro odottelee tässä vielä sen aikaa, että saan koiran vietyä - ukkokulta lähtee viemään koulunsa aloittanutta lapsenlasta kouluun kun vanhemmat joutuvat lähtemään aikaisemmin töihin eikä aamupäiväkerhoa vielä ole ja pikkutytteli ei halua jäädä yksin kotiin tunniksi.. Haemme myös koulusta sitten pois.. itse en aamurumbaan nyt lähde - ei siellä kahta tarvitse. Viikon lopulla painattelemme mökille useammaksi päiväksi - pikkuhiljaa sielläkin paikat kuntoon - ei tosin talviteloille vielä, mutta esitöitä siihenkin..

Eilen syömiset jäivät tuhanteen kaloriin -. liian vähän, mutta ei tässä nyt sen kummemin nälkä ole kuin muutenkaan.

Kaikkiallahan toitotetaan, että painonopudotuksen tulisi olla hillittyä ja hidasta.. pah. Kun ne kilot tulevat takaisin todella nopeasti ellei varaansa pidä niin kai ne voi poistaakin vikkelään.

Vaikka kilojen takaisintulemista puolustelenkin nyt sillä, että surun ja ehkä tietynlaisen masennuksenkin vuoksi tuli itseään lohduttaneeksi karkeilla ja muulla makealla, niin ei se muuta asiaa.. itse ne suuhuni lappasin.. ja leipä..sekin oli niiiiiin hyvää että..

Mutta jos tämä elämä nyt sitten pysyisi tasapaksuna ja tavallisena pidemmän aikaa niin menisi tuonne takaraivoon pysyvästi miten hallita itseään myös kriisien aikana..  Kuka haluaa tylsää elämää? No minä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen