keskiviikko 15. elokuuta 2018

Keskiviikkoa vaan..

Näköjään kirjoittelen tätä aina aamuisin ja aikaisin.. syynä on tämä ihan oma tunti puolitoista, jolloin ukko vielä kuorsaa ja koirakin on unenpöpperöinen.. paitsi tänään.. mokoma päätti, että viiden aikaan aamulla on tämän mummon syytä heräillä..
Vein sitten koiran aamupissille ja koira päätti mennä ukkokullan viereen takaisin koisaamaan..minä en sitten enää vaivautunut vaan päätin viettää pari tuntia ihan omissa oloissani tässä koneen ääressä. Ei sillä, koneen ääressä viihdyn kyllä ihan muutenkin   - telkkarista ei tänä päivänä tule mitään katsottavaa, Netflixiä ei jaksa tuijottaa jatkuvasti ja ehei.. minä en viitsi lähteä ulos heilumaan täällä kaupungissa.. mökillä on sitten toinen juttu ja sinne suuntaamme huomenna yhden keikauksen jälkeen.

Tänään olisi pari keikkaa tehtävänä ja autokin pitää viedä leimalle, koska tulikin jo eilen kuntoon..pakoputken se pönttö oli kuulema täysin laho, mutta putkissa ei ollut reikiä, vain yksi pidike puuttui.
ä
Odottelen tässä hetkeä, jolloin syön aamupuuroni.. ei sitä liian aikaisin voi syödä, koska sitten tulee lounasnälkä jo ennen puoltapäivää, jolloin on vielä touhuamassa.

Olen ' melkein' noudattanut dieettiäni.. se melkein johtuu siitä, että toinen rahka-annos on vaihtunut purkilliseen maustamattomaan benecol-jogurttiin, lisäksi nyt, kun persikat ovat huippuhalpoja syön sen yhden välipalana iltapäivästä. Persikoista en kieltäydy - ne ovat herkkua. Ja se varsinainen iltaruokakin on oikeastaan jäänyt pois.. ei nyt vaan iske.. eli kalorit pyörivät tuossa tuhannen kieppeillä - merkkaan tuonne fatsecrettiin syömiset ihan etukäteen kun tiedän mitä suuhuni lappaan .. jos menee enemmän niin lisäilen sitten. Johtuneeko menneestä kesän kuumuudesta vai siitä, että kiukustuneena painonnoususta ( en kyllä tiedä vieläkään paljonko sitä tuli tuossa veljen kuoleman myötä) alitajuntaisesti haluan päästä vikkelään samoihon lukemiin missä oli vuoden alussa.

Toki mökillä syödään kohtuu normisti .. oli kassleria erinomaisessa tarjouksessa ja sitä piti ostaa parin kilon könttä - lisäksi aiomme ( siis minä) tehdä ukon toivomuksesta kaalilaatikkoa - niillä pärjäämme tuon mökkiajan ihan hyvin. Puolukat kaalilaatikon kylkiäiseksi haen sitten metsästä.

Muistatteko, kun kerroin, että muutan viikoksi muksuvahdiksi kun poika vaimokkeineen pääsi etelään? Olihan sekin  keikaus.. ei sillä, muksuthan oli poissa päivän - koulussa ja päiväkodissa, mutta kävi niin ikävästi että heti ensimmäisenä päivänä sairastuin oikein kunnolla - kuumetta kovasti, päänsärkyä - oikein kunnon flunssa.. Eli kun penskat oli poissa niin meikäläinen nukkui. Aamuisin piti tietenkin koiransa viedä lenkille, tehdä aamupuurot ja viedä  nuorimmainen hoitoon, mutta sen jälkeen painuin pehkuihin..

Kun sitten pääsin kotiin niin miniä soitti parin päivän päästä, että lapsilla oli täitä ( taitaa olla tänä päivänä aika yleistä).. ja kehoitti tekemään täinpoiston myös .. minä herpaannuin, sillä tähän ikaan mennessä ei ole päässäni täin täitä näkynyt. Marssin apteekkiin ja minulle myytiin jotain uutta täishampoota, jota kuulema voi sitten käyttää muutenkin, koska estää täiden kiinnittymisen ( tms..)
No, minähän länträsin shampoon kanssa ohjeiden mukaan ( en tosin niitä täitä löytänyt itsestäni vaikka kuinka hain), pesin kaikki petivaatteemme ja pipot yms kuumalla ja  ajattelin kaiken olevan kunnossa. Mutta se hemmetin täishampoo teki jonkun allergisen reaktion - ensiksi koko rintamus ja selän yläpuoli muuttui punaiseksi kuin tomaatti - päänahkaa alkoi todenteolla kutistamaan.. kun siinä viikon sitten kävin suihkussa niin sain punoituksen pois vaan pääänahka kutisi koko ajan - eli tein sen shampookäsittelyn uudelleen..ja sainkin puolen vuoden kutinat päälle. Eli täitä ei ollut koko aikana. Kutinan sain sitten pois kookosöljyllä - maalla iskin öljyä urakalla päähäni, annoin olla ties kuinka kauan ja pesin pois.. uusin käsittelyn ja nyt on sitten kutinat pois..tosin aion jatkaa kookosöljyllä läträämistä kun maalla on purkki.. ei sitä nyt ruokiin voine laittaa kun kaksin käsin suoraan purkista sitä päähäni mätin.. totesin, että taidan olla silikonille yliherkistynyt..sekin vielä..


Saas nähdä pystynkö maalla tätä blogia kirjoittamaan..käytössä on siellä ipad, mutta yhteydet pätkivät reippaanlaisesti kun keskellä korpea olemme.. näkee sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen