torstai 5. lokakuuta 2017

Aikainen lintu se madon...jne..

On näemmä tullut tavaksi kirjoitella tänne aikaisin aamulla - eli silloin, kun ukkokulta ja koira vetelevät vielä sikeitä.. minä kun heräilen tuossa kuuden pintaan ja pidän sellaisen tunnin oman ajan ylösnoustuani - yleensä koneen äärellä kaffetta kitaten.
Ensimmäiseksi hyppään vaa'alle kekkostelun nimissä ja tänään vaaka oli taas hyvällä tuulella .. -200gr eli lukema on nyt 74,7kg. Taidan huomenna uskaltaa vetää ruksin tuonne sivupalkin välitavoitteeseen - eiköhän tämä nyt sitten ole laihdutusmatkalla jo pysyvää eikä yllättäviä nousuja ehdi tulemaan.. tai jos tulee niin tsempataan sitten pois, Mutta huomennahan on se ns. 'virallinen' vaakalukema - ei tuo paino varmaankaan tuosta huomiseen puoltakiloa nouse ellen vallan innostu ahtamaan kilokaupalla ruokaa sisuksiini.

Eilinen prisma-ohjelma oli mielenkiintoinen ja taatusti paikkansa pitävä .. mites se nyt meni ' älä syö liikaa, syö pääasiassa kasviksia - syö oikeata ruokaa eli sellaista, jonka isoisoäitisikin tunnistaa ruoaksi'..jotenkin noin..näinhän sitä meikäläinenkin yrittelee aterioida - onneksi pikaruokaa ei meillä mene eikä valmisaterioitakaan - pyritään tekemään itse.

Munuaisten vajaatoiminta - keittokirjakin sitten kolahti postiluukusta ja tänään sitten kokkailemme kirjan ohjeen mukaisesti jotain - helpottaa kummasti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen