lauantai 7. lokakuuta 2017

Oliskos se sitten letkeä lauantai .. vai ei?

Kekkostelua - ja vaaka näytti -100gr eilisestä.. syytä hymyyn nyt aamulla vaan tuskin huomenna, sillä tänään on MÄTTÖPÄIVÄ!
 Käydään lunchilla kiinalaisessa eli syödään buffet-pöydän antimia enkä tasan tarkkaan aio mitenkään ihmetellä kaloreita, makroja ja muita sellaisia vaan aion mättää naamariin sen mikä menee.. tosin ei varmaan mene hirmuisia määriä, koska tänäpäivänä tulen vähän liiankin täyteen pienemmistä määristä eli täytynee ottaa valikoiden juuri niitä ruokia, joista eniten pidän..

Huomenna teen myskikurpitsakeittoa - tänään siis vapautus ruoanlaitosta... iltaisinhan olen nyt jo pidempään syönyt vain salaattilautasen raejuustolla - ja välipalat eli joko rahkaa tai sitten kreikkalaista jogurttia - mitä nyt jääkaapista löytyy..

Uni oli hieman levotonta, koska näin siitä eilisestä tutun tapaamisesta unta - niin paljon jäi vaivaamaan kyllä.. ja vaivaa edelleen..


Muuten tämä päivä koostuu sitten laskujen maksamisesta ja niiden tekemisestä - ja täytynee laskea alvit verottajalle..


Aamu on ulkona samanlainen kuin on ollut koko viikon - sateista ja kosteaa..

Sellaista eikä ollenkaan niin päheetä, sanoi mummo


Myöh..kuulkaas..johan olen aikaisemminkin kertonut, että oma silmä ei tuota painonpudotusta rekisteröi mitenkään ainakaan vielä..nyt kuitenkin kaivoin kaapin perukoilta farkut, jotka olivat aivan käyttämättömät ja unohtuneet vallan - olen ne joskus ostanut sovittamatta pelkän tuumaluvun perusteella ja mallia katsomatta ja ilmeisesti sitten todennut kotona etteivät mene päälle saati kiinni. Näytttivät aika tiukoilta mutta päätin kokeilla ja menivät hyvin niin päälle kuin kiinnikin..hieman tiukahkot vielä, koska malli oli sellainen korkeavyötäröinen - eli vyötärö on korkeammalla kuin yleensä ja kapenevat juurikin siitä..olin ehkä vähän iloisesti yllättynyt..koitin toisiakin tuumakooltaan numeroa pienempiä, mutta malliltaan erilaisia ja ne olivat jo hieman väljätkin eli tarvitsivat vyötä..olenpas tyytyväinen - tuliterät farkut sitten pääsevät käyttöön ja muutkin pieneksi jääneet vaatteet pääsevät nyt kokeiluun josko...olen näköjään ollut kovinkin toiveikas kun vaatekaappi on pullollaan niitä pieneksi jääneitä vaatteita, jotka nyt pikkuhiljaa pääsevät takaisin käyttöön,,antoi taas muuten uutta potkua tähän laihduttamiseen..

nyt on pähee olo kyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen