tiistai 17. lokakuuta 2017

Ei kekkostelua edelleenkään

.. syystä, etten halua huonolle tuulelle heti aamusta. Tässä viikonloppu mene ns. persiilleen sairastamisen ja turhautumisen vuoksi - turhautuminen johtui tietenkin sairastamisestsa kun mitään ei jaksanut muuta kuin nukkua ja pakolliset koiranulkoilutukset - ja tietenkin tuli mussutettua sellaista, mitä ei olisi pitänyt.. ja siksipä en ole vaa'alla nyt käynytkään.

Tosin eilinen meni jo ihan niin kuin pitikin ja nytkin on aamupuurot jo kitusissa. Lasten synttäritkin peruttiin mukeloitten sairastuttua tähän samaan tautiin ja juhlimme sitten ensi kuun alussa jossain vaiheessa kakkuinenn sun muineen..

Pikkuisen alkaa olo paranemaan . kurkku ei ole enää tulessa, mutta väsymys on edelleen ihan hirveä .. nytkin tuli aamulla nukuttua pari tuntia myöhempään kuin normaalisti. Mutta kaiketi sitä voiton puolella aletaan olemaan.. ehkä syksyn taudit on nyt käyty sitten läpi..

Eilen aloittelin vaatteiden lajittelua ja pino poisheitettäviä kyllä kasvaa tänään - tilaa täytyy saada ja jos en ole vuosiin tiettyjä vaatteita käyttänyt niin joutavat vallan pois.. tosin meikäläinen kyllä käyttää vaatteet ihan loppuun asti silloin kun käytössä ovat eli saattaapi olla, että mukaviakin yllätyksiä löytyy komeroiden pimennoista - eli vaatteita, jotka ovat lähes käyttämättömiä, mutta jääneet pimentoon joko pienuuden vuoksi tai vain siksi, etteivät ole osuneet silmiin..Aikaisemmin irrottelin kaikki napit ja vetoketjut, mutta enpä taida enää, koska nekin varastot pullistelevat ihan liikaa.

Koirallakin muuten oli ripuli tässä ja ulos täytyi könkätä toissapäivänä kymmenkunta kertaa läpi vuorokauden, mutta sekin on nyt ohi - onneksi.

Jos huomenna sitten uskaltautuisi katsomaan kuinka paljon painoa kertyi sairastamisen aikana.. minä muutin vetäisin sellaisen suklaalevynkin huiveliin.. oli tarkoitus ottaa palanen, mutta hups kukkuu.. kävi juuri niin kuin tiesinkin käyvän - kyllä se levy vaan kauniisti upposi kokonaan.. eli ei suklaata eikä karkkia tähän huusholliin - addikti mikä addikti.. tuoki levy oli joku lähikaupan ilmaislahjus ja lojunut kaapissa aika pitkään, mutta nyt sitten.. Paraneminenmuuten alkoi heti seuraavana päivänä suklaalevyn syönnin jälkeen eli en nyt kauheasti murehdi.. kulutetaan pois.. levy oli kuitenkin pienempi kuin sellaiset isot..

eli seli seli..

mutta jatkamme harjoituksia tässä.. onneksi ei ole kiirus sen kummemmin ( ei kun heti huomenna viisi kiloa pois)..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen