tiistai 3. lokakuuta 2017

Tiistaisia turinoita - nimenomaan

Paino on ihan ennallaan aamusella eli 74,9kg - huomiseksi odottelen taas pientä laskua ihan vain syystä, että suolet  ja niiden sisältö ovat sekaisin eli sellaista ripaskan poikasta oli aamulla - nyt taitanee olla ohi kun sisällöt ovat pöntössä..

Johtuiko sitten eilisestä sapuskassa joka ei niin hyvää ollut ( inhoan noita valmiita marinadeja eikä niitä meillä juurikaan näy, mutta nuo suikaleet olivat jossain vaiheessa tosi hyvässä tarjouksessa)..mutta se siitä ja loput joskus.

Tänään on ruokana lounasaikaan itsella apetitin pakastekasvispihvejä ja salaattia - iltaruokana taidan pitäytyä taas pelkässä salaatissa ja raejuustossa.. puuronhan olen jo kiskaissut naamatiin.

Nuo omat kalorini pysyttelevät aika hyvin tuossa 1200 - 1400 kcal/pvä - ja vaikka luku onkin alhainen, niin nälkä ei vaivaa millään lailla - johtunee säännöllisistä ajoista .. ja tietenkin siitä, ettei herkkuja lappaa suuta kohti. Eikä leipää.. eikä ylimääräistä hiilihydraattia.. ei se kaikille sovi, mutta isselle kyllä..Vaikka sanonkin juttailevani, niin en iltasapuskan kanssa ota perunaa, riisiä, makaronia tms vaan pitäydyn salaatissa ja vihanneksissa.. jostain syystä leipä saa mut tosi nälkäiseksi - samoin käy noiden muiden kanssa..

Nyt on harjoittelut uuden puhelimen kanssa meneillään - otan sinne uusia juttuja ja päivittelen.. eipä tuo nyt hirveästi erotu tietokoneesta eli tuttuja juttuja.. liuttaminen taitaa olla se vaikein juttu  oppia ..

Nyt lähden vaatehuoneen kimppuun - uhkasin miehelle, että heitän sieltä kaikki pitämättömät vaatteet sun muut pois.. vaatehuoneeseen kun ei ihminen enää mahdu kun on niin täysi kaikenlaista..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen