maanantai 29. tammikuuta 2018

- 200gr

eikä oikein muuta..

no pressanvaalit oli ja meni ja lopputulos oli juurikin se mitä odotettiin..
Vaikka tuskin se siitä johtui, että Niinistö suosituin oli.. tuttu on parempi kuin tuntematon.. eiköhän se vähän niin ole..
Mutta politikoin nyt sen verran sanomalla, että jos Huhtasaari pysyy politiikassa mukana niin hänestä kyllä suattaapi hyvinkin kehkeytyä tulevaisuudessa jotain merkittävää.. selkeäsanainen ihminen - ja selkeät mielipiteet. Toivottavasti ei pressaksi enää yritä - saisi muualla ja toisessa postissa todella jotain aikaiseksi ..

Tänään ilmeisesti jatkamme  pakkaamisia - kun ei purkaminen taida käydä. Kuskimme äiti kuoli perjantaina ja siinä on sen verran nyt puuhaa, ettei varmasti ihan ensimmäiseksi lähde kantamaan rojuja sortille. Kuolema ei ollut yllätys mitenkään - päinvastoin oli tiedossa, että viikonloppuna elämä jossain vaiheessa on ohi, mutta kuitenkin...


Daily Mailissa olikin mielenkiintoinen juttu, mitä kaikkea kropassa tapahtuu kun syö sipsejä, suklaata, muroja jne..

http://www.dailymail.co.uk/health/article-5323117/What-tempting-treats-REALLY-body.html

eli eipä juurikaan kannata ahtaa itseään täyteen sipseillä..eikä suklaalla..



Myöh.

Meneekin se pakkaaminen nyt  myöhäiseksi iltapäiväksi kun kuski ilmoitti, että palailee paikalle joskus ennen kuutta..saadaan yksi kuorma pois mieltä vaivaamasta.

Lounaaksi söin vähän tuhdimmin - salaatin ja wokkivihannesten lisäksi avocado ja 50gr kanefilettä - eilen ja toissapäivänä en syönyt ollenkaan iltaruokaa johtuen päiväruoan koosta - se oli niin hyvää että piti syödä mässyttää yli tarpeen.. eilen jätin toisen rahkankin pois.

Illalla syön kyllä taas kanaa kun tuli nyt päivällä paistettua enemmän.

Kovasti odottelen kiinan pakettia - pitäisi tulla laukkusatsi ja eurolla vino pino tilkkuja kauniista kankaista - jos ovat hyviä tilailen lisää - jos alkaisi väsätä jotain mielenkiintoista.

Olen tässä taas lueskellut omaksi motivaattorikseni erinäisiä 'laihdutus'-blogeja ja edelleen ihmettelen kuinka vaikeaa se laihtuminen onkaan. Lihominenhan on äärettömän helppoa - sen todistin juuri itselleni, mutta kyllä painonpudotuskin onnistuu jos ei niin kovasti sitä ajattele vaan katselee mitä suuhunsa lykkää ja lykkää sitten niin usein ettei se kirkuva kaamea nälkä ala liian kovasti muistuttelemaan itsestään. Joku kirjoitti, ettei halua luopua alkoholista ja siksi painonpudotus ei onnistu.. no ei tietenkään onnistu silloin jos ei ole valmis muuttamaan elintapojaan. Viina nyt vaan on viisasten juoma - jos sen kanssa läträä aikansa niin viina pysyy viisaana vaan se käyttäjä tyhmistyy, laiskistuu, lihoo ja loppujenlopuksi sitten kohtalona on poksahtanut maksa ylipainoisessa ruhossa ja todennäköisesti entinen fiksu  työntekijä löytää itsensä sossusta kun siellä työpaikallakaan ei ymmärretty että viinaa ei voi jättää.. Varsinkin, jos on tyyppiä, joka kännää issekseen kotona..ei silloin ole ympärillä ketään joka pistäisi stopin..ja jos ei ole stoppia niin mitä väliä..

Että sellasta




2 kommenttia:

  1. Hei täällä toinen eläkeikää uhkaavati lähestyvä mummo. :) Olet hienosti saanut painoa alas. Oletko törmännyt sellaiseen netissä kuin muutos.net? FB:ssä törmäsin tähän ja olen nyt kaksi heidän videoon katsonut. Mielestäni tuossa heidän esittämässään tavassa painonpudotus ynnä hyvinvointia yleensä elämään, jutuissa on ideaa. Kun ja jos jokainen varmaan toivoo pysyvää muutosta. Itse tähtään "terveenä eläkkeelle". :)) Mutta kaikkihan ei ole käsissäni, mutta ainakin yritän edes auttaa sitä. Jaksamista ennen kaikkea toivon. Oikein hyvää jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Samoin sinulle hyviä jatkoja.. hyvältähän tämä näyttää nyt kun ei ole kuin vähän toista kiloa pudotettavana - silloin olisin siinä hyvässä tavoitepainossa.. viime vuonnahan tilanne oli toinen kun vaaka näytti hurjia lukemia ja olo oli paksu ja pinkeä. Yllättävän helposti kyllä kilot karisivat ja karisevat - tämä meininki sopii itselle erittäin hyvin. Ruoka ei ole enää päällimmäisenä mielessä. Urheilua ja liikuntaa en sen kummemmin harrasta - koiraa nyt tietty vien ulos ja ihan töitten puolesta tulee vedettyä kuntosaliharjoitteluun verrattaa jumppaa useamman kerran viikossa. Kaikista mukavinta on kun vaatekaapista alkaa tekemään löytöjä.. säästetyt tsemppivaatteet ja muutkin mahtuvat päälle ei uutta ei tarvitse ostaa.. ja ainakin minulla tämä 'syö viisi kertaa päivässä' jäänee loppuelämäksi käyttöön..

    VastaaPoista

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen