sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vaikka pyhä niin töihin töihin...

tosin vain pariksi tunniksi - lopputyö odottelee täällä kotona. Kirjallisia töitä, joita inhoan vaan jotka on tehtävä.. ja silittämistä olisi, imuroitavaa jne jne .. ei ne hommat lopu koskaan - ei edes tekemällä.

Dieetti on ihan hyvällä mallilla - en oikeastaan edes tajua olevani dieetillä.. en kaipaa leipää, en makkaraa, en karkkia - syön sen mikä on ruokavalioon merkitty ja se riittää hyvin.. kaloreitahan tässä tullee keskimääräisesti noin 1200kcal/päivä - joskus himpan enemmän toisinaan sitten vähemmän.. esimerkiksi eilen illalla en jaksanut alkaa kokkailemaan vaan tempaisin huiviin ukkokullalta jääneen puolikkaan kana gordon bleu - pihvin salaatin kanssa.. siis puolikkaan, koska ukkokulta oli jo syönyt yhden kokonaisen ja sen puolikkaan sitten vielä leivän päällä.. riitti hyvin.


Polttelu on jatkunut ja todennäköisesti jatkuu keskiviikkoon asti, jolloin saamme päätökseen ylimääräisen tempauksen, joka stressasi ja stressaa.. tosin tupakkaa menee todella vähän - iltapäivästö savuttelu on loppu ja alkaa sitten seuraavana aamupäivänä

Olo on jo vähän kevyempi mutta kuten vannoin ja vakuutin en käy vaa'assa ennen kuin maaliskuussa..

Minulla on ystävä vuosikymmenten takaa - tosin se yhteydenpito oli pitkällä vuosien mittaisella tauolla tuossa ja alkoi uudelleen jotain sanoisinko muutamia vuosia sitten. Ystävä tai ehkä oikeammin nykyisin   kai tuttava on toistakymmentä vuotta nuorempi kuin minä - on erittäin varakkaasta perheestä lähtöisin eli saanut elämässään kaikki kultalautasella ja saa edelleen. Tosin on nyt reilusti yli satakiloinen ja alkoholisoitunut pahasti - on ollut sairiksella varmaan toista vuotta jo ja on siirretty pois toimipisteeltään koska työpanoksensa ei ole ollut riittävä.. en usko, että menee enää koskaan töihin.. odottelee iäkkäiden vanhempiensa kuolemaa perinnön toivossa ja sitä perintöä on kyllä tulossa ihan roppakaupalla. Asuu ilmaiseksi vanhempiensa omistamassa talossa hienostoalueella - vaan päästänyt talon sellaiseen kuntoon, että purkutuomiohan sitä varmasti odottaa..ulosottoon menee laskuja ( mitä laskuja - vanhemmat maksavat öljyt, autovakuutukset, sähköt, bensat..)..en tiedä pitäisikö sääliä vai ei.. jotenkin sitä suututtaa kun nuorehko ihminen päästää elämänsä tuohon malliin  miehen vuoksi.. mies, jonka kanssa ei myönnä seurustelevansa on ihan samanmoinen alkoholisti..

Kiukuttaa vaikka asian ei pitäisi meikäläistä liikuttaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen