torstai 24. elokuuta 2017

Jatkamme sitten edelleen..

Tänään aamulla vaaka sitten näytti 77.4kg, mutta en taida noteerata tuota lukemaa fatsecretiin tai muualle..olkoon.
Punnitaan sitten uudemman kerran viikon kuluttua.
Eli viiden viikko lähti nyt juttaillessa ja ihan hyvin tuo on mennyt - mielitekoja ei oikeastaan ole ollut makean suuntaan, koska sallin itselleni sen kerta viikkoon herkun.

Toisekseen - ihan järkeilyllä paino kyllä tippuu tällä kalorivajeella ihan taatusti - jossain vaiheessa. Ja minä jaksan odottaa. Sillä olen ihan liian vanha hötkyilemään mikäli kaikki ei mene niin kuin olettaisi.. ei  ne koskaan mene.
Ainoa ongelma koko tässä jutussa on tuo suolen toiminta -- ei toimi tai ei ainakaan kunnolla. Mutta jaksanpa sitäkin odottaa oli oli sitten pöhöttyneen paksu tai ei - kyllä se jossain vaiheessa ja jos ei, niin apteekki on lähellä.

Nyt viikonloppuna ukkokulta saa ottaa taas kroppakuvia meikäläisestä niin näen onko mitään tapahtunut oikeasti eikä vain omissa mielikuvissa. Kun tämä on niin kummallista, että peilistä en itse näe kokoani - valokuvista niinkin - niitä ei pysty huijaamaan.


Kävin vaatekaappia tutkimassa eilen ja löysin jotain unohtunetia kuntoiluvälineitä - sinnehän ne joutuivat kun into aikoinaan loppu. Otinpa esille kuitenkin. Jos sitten hieman täällä kotosalla.. meinaan yksi päivä tässä kauhistuin, kun alleja alkoi olla - sellaista rypistynyttä roikkuvaa ihoa olkavarren alapuolella kainalon vieressä. Tuntui vanhalta - aivan liian vanhalta.. eli korjataan niitä. Onneksi kädet saa helposti kuntoon - ne taitavat olla ne nopeimmin muokattavat- Tosin juuri luin jostain,että vatsankin saa pienentymään harjoituksilla - ennehän oli vallassa käsitys, että rasva sulaa tasaisesti ympäri kehoa eikä mitään täsmäiskua ole. Nyt on sekin käsitys sitten kumottu - eli vatsalihaliikkeitä tässä pitäisi alkaa tekemään.Onhan noita vehkeitä. Jos ensi viikolla - huomennahan me lähdemme jälleen mökille.

Ei tässä oikeastaan kiirus ole tuon painonpudotuksen kanssa - tosin jos olisin hidasta pudotus halunnut niin olisin valinnut toisen tien. Mutta kaipa nämä pysähdykset kuuluvat hommaan - näin on toki käynyt aikaisemminkin ja aiheuttanut sen, että dieetti on loppunut kuin seinään kun tuloksia ei olekaan tullut luvatusti.

Tällä kertaa en noteeraa tuota tuloksettomuutta vaan jatkan.. kun ei tämä vaikeata ole. Ja kyllä se kiitos jossain vaiheessa vastaan tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen