keskiviikko 30. elokuuta 2017

No, putosihan sen... vähän






Saako selvää? Kyllä se on 76,4kg..

tietenkin olisi saanut olla enemmän pudotusta vaan tyydytään nyt tuohon ja ollaan tyytyväisiä - alaspäin kuitenkin mennään.

Jotkut puhuvat palkinnoista saavutettuaan jonkun väliaikaetapin.. no minä aion mennä kampaajalle kun paino on 75kg.. hiuksien latvat pitää tasoittaa - en ole sitäkään tehnyt vuosiin kun pidän hiuksia lähes aina kiinni..mutta nyt.

Ja kun olen 72kg aion vihdoinkin ostaa sen älypuhelimen itselleni - sitä olen harkinnut jo herrajee monta vuotta vaan en ole saanut aikaiseksi kun en mikään puhelinfriikki ole vaan tuo vanha on kelvannut ja kelpaisi kyllä edelleen.. kuvia vaan ei oikein saa ja käytänki taskudigikameraa edelleen.. epäkäytännöllistä mutta...

Marjoja on kuivurissa - niistä teen sitten mysliä.. pavut pakkasessa ja loput marjat odottavat pääsevänsä osaksi kotiviiniä - sokerit pitää vaan ostaa.. muuta on.

Nyt alan itse pikkuhiljaa huomaamaan peilistä, että vähän on tapahtunut - tosin nyt maha on alkanut roikkumaan alhaalta - se ylämaha on pienentynyt kyllä ihan ok - eli valahtanut alaspäin. Höttöistä on..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen