tiistai 22. elokuuta 2017

kotosalla

Jostain syystä edelleen erittäin paksu ja painava olo - ja kyllä, tulomatkalla upposi se ihana rahkapiiras kyllä mieluisasti kitusiin, mutta olihan tämä olotila olemassa jo eilen. Eli nyt tuntuu edelleen, että painan yhtä paljon kuin alussa - ahdistaa, turvottaa jne jne..öyh

Enkäpähän ole kuitenkaan kalorimääristä poikennut - on jopa jäänyt alle, kuten eilenkin.. tuhannen sain kokoon... ja silti.
Tänään menee yli, sillä karmea nälkä yllätti kuitenkin puolenpäivän jälkeen piirakasta huolimatta tai juurikin sen vuoksi ja söin niin lounasruan kuin välipalarahkan samaan syssyyn ja se lounaskin koostui nyt raejuustosta ja pienesta purkista tonnikalaa öljyssä - kun sitä nyt sattui olemaan kaapissa ja oli nopea ottaa esille. Kaupasta sen sain ilmaislahjukseksi jossain vaiheessa ja kaksip pientä purkkia on vielä jäljellä.

Tietenkin huominen punnitus mietityttää - pitääkö tämä olotila nyt paikkansa ja olen saanut jostain lisäkiloja mikä tietenkin olisi kohtuu mahdotonta ellei nyt raitis ilma painoa nostaisi - vai onko paino tipahtanut jonnin gramman. Huomenaamulla  sen näkee..


Siihen asti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen