torstai 17. elokuuta 2017

Torstain toivot

Mitäs tässä - alunperin piti olla töistä vapaa, mutta tulihan sieltä sitten keikka tehtäväksi...hyvä vaan - työrintamalla on ollut hiljaiseloa vaikkakin ihan tahallista.. Otimme miehen kanssa osan eläkkeestä etukäteen maksuun heti kun se oli mahdollista ja näin pystymme pitämään tällä työuran loppusuoralla enemmän vapaata.

Juttailu jatkuu eikä oikeastaan tuota vaikeuksia  - kyllä se näläntunne aina väliin riivaa vaan siitä on päässyt yli. Ja vaikka mies itselleen ostelee pullaa ja pasteijoita, leipää ja päällysteitä niin olen osannut pitää niistä näppini irti.. itse asiassa enää ei tee niin mielikään ja tämä ihan valehtelematta.

Leivänpuputtamisestahan on osa näistä läskeistäni tullut - ja vaikka ruisleipäihminen olenkin niin kyllä niitä reissareita kului päivänmittaan useampia muun ruuan lisäksi - ja se näkyy ja näkyi.

Nyt jo pikkuhiljaa huomaan, että tuo löllerövatsa on jo pienentynyt - enää se ei kumpuile löysän tpaidan alta niin huomattavasti kuin ennen.. ja tissitkin on pienentyneet - voinen kohta heittää nämä löysäksi käyneet urheiluliivini mäkeen ja alkaa käyttämään paria numeroa pienempiä. Urheiluliivit ovat minun juttuni - siirryin niihin vallan muutama vuosi sitten - ovatten mukavia - eivät hierrä eivät kierrä eivät paina jne jne..ja voi käyttää maalla ihan vaikka pelkkänä ylöosana kun oikein kuuma päivä sattuu - tosin maalla yleensä olen rintaliivitön..

Huomenna jälleen töitten jälkeen mökille. Ja juttailen ja nautin elämästä ihan päheenä!

Ja muuten - tässä linkki, jossa ihan pt on samaa mieltä liikunnasta ja laihtumisesta kuin itsekin..

http://petterilindblad.blogspot.fi/2017/06/liikunta-ei-laihdutakaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen