torstai 31. elokuuta 2017

Vapaapäivä vai vapaapäivä??

Siis töistä.. tosin kotihommat huutelevat vähän turhankin lujaa.. no, ukko sitten sanoi kun suunnittelin siivousurakkaa, että siivotaan sitten kun mökkireissut on ohitse - silloin on aikaa.. oikeassahan tuo oli ja on.. me olemme vain pari päivää kotosalla viikossa ja loput mökillä eli siivotaan sitten..ei stressiä - ei täällä kukaan käy nyt kun olemme poissa niin paljon eli ei kyläilijöiden mielipiteistäkään tarvinne välittää..

Aamu alkoi jälleen puurolla ja kävimme kaupassa hakemassa sokeria. Viinivalmistus täytyy saada alkuun ettei marjat mene pilalle.

Ja nyt kun kuivurissa olleet marjat on kuivia taidan tehdä mysliä.. tuli hunajakin ostettua. Eli laitetaan kaurahiutaleita, joihin sekoitetaan juoksevaa hunajaa ihan vähän uunipellille - lisäksi vaikka salaattisekoitussiemeniä pussi ( joita olikin valmiina kaapissa) ja sitten laitan vähän kookoshiutaleita kun niitä on ja niistä pidän.. kärvennetään vähän ja sekoitetaan kuivat mrjat joukkoon ja sitten purkkiin ja talvella suuta kohti. Pihlajanmarjoista aion tehdä jauhoa - lisäilen sitten leipomuksiin.


Olo on kyllä keventynyt nyt.. ehkä jossain vaiheessa muutkin kuin minä itse näkevät painonpudotuksen tuloksia.. matkaa on kyllä vielä vaan ei mahdottomasti ja itse olen laskenut että tavoitteeseen pääseminen veisi vielä kuukauden verran - ehkä yli, koska jossain vaiheessahan tämä hidastuu kuitenkin. Mutta koska mitään hankaluuksia ei ole ollut tämän dieetin pidossa niin jatkan toistaiseksi.. tosin joutunen jotain vitamiinilisää ottamaan lisäksi jossain vaiheessa - d, c. b - eiköhän siinä..


myöhemmin...tein mysliä ja hyvää tuli - jossain vaiheessa siirryn aamuisin turkkilaiseen jugurttiin ja sen seuraksi pari ruokalusikallista mysliä..ja smoothieta, jota saa kaupasta..mutta ei vielä..

Nyt on niin pöheä olo että.. syöminen joka kolmen tunnin jälkeen pitää kyllä nälän ja mieöiteot poissa, mutta en olisi kuvitellut, että tuosta ruokamäärästä mitä syön tulisi näin pinkeä olotila..

Vielä on iltapala syömäti.

Huomenna töitten jälkeen jälleen mökille ja siellä on sitten possun herkkupaistia - oli niin halpaa kaupassa, että pakko ostaa 2,99 kilo!

Pitänee sipulit, perunat, porkkanat jne jne korjata parempaan talteen - joko nyt tällä kerralla tai ensi..joka jäänee sitten viimeiseksi tänä vuonna.


Tässä mysli - tämä on sellainen parin litran tölkki.. on kuivattua vadelmaa ja muuta marjaa, salaattisekoitussiemeniä, pikkuisen hunajaa ja öljyä  ja tietenkin kaurahiutaleita.. tosi hyvää.. uunissa annetaan pöhistä jonkin aikaa ja sekoitellaan välistä  ja kuivatut marjat sitten lisätään lopuksi. Helppoa, halpaa ja hyvää ja lyö laudalta kaupan valmissekoitukset kamaline sokerimäärinen koska hyvänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen