sunnuntai 13. elokuuta 2017

Myrskyn jälkeen...ei ole poutasää

Myrsky oli ja meni - salamoi, jytisi ja satoi.. vajaan tunnin kesti Klaara täällä - edes sähköt eivät menneet, vaikka pienimmälläkin ukkosilmalla ne välkkyvät tiuhaan ja ovat poissa pidempäänkin vaan nyt siis ei..olimme rintaman reunalla ja hyvä niin..

Ollut hieman vastahankoinen päivä - satelee, on pilvistä ja on nälkä.. yllättävää kyllä.. kävimme kylillä kaupassa ja vakiovieraamme halusi kaffelle paikalliselle abclle - mentiin tietty ja karvain sydämin tyydyin pelkkään kahviin ja vesilasilliseen..mieli olisi tietty tehnyt vaikka mitä.

Mökillä söimme lounaan - itse savulohta ja salaattia - muut vetivt pottua lisänä. Tässä välillä söin sen rahkavälipalani ja myöntää täytyy, että nyt on edelleen nälkä.. vaan issekseni ajattelin, jos nyt annan periksi niin se on sitten tämän dieetin menoa.. eli  juodaan vissyä ja odotellaan iltaruokaa ja välipalaa..

Tiistainahan suon itselleni sen ihanan rahkapiirakan kun palaamme kotiin.. sitä odotellessa.

vadelmia tuli kerättyä jonninverran - huomenna kerään miniälle mustaviinimarjoja ( ja itsellekin vähän) - samoin vien lapsille herneitä ja perunoita..

Olen kyllä onnistunut pysymään dieetissä kiitettävästi vaikka hieman hampaita kiristellen.. ja aion pysyäkin. Puolet on kohta takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen