torstai 17. elokuuta 2017

Öyyh!



 Jostain syystä silmiini osui jo vuosia sitten poislaitettu vatsalihastreenikummajainen - ja jokin mielenhäiriö iski ja otin sen esille -  no - katsoakseni vieläkö on toimintakuntoinen vai heitetäänkö jo jorpakkoon... mikäs sen käyttämättömänä oli pilannut.. ja pitihän sitä kokeilla.. viisitoista kertaa jaksoin vääntää edestakaisin ja tuli stoppi.. siis vain viisitoista.. pitäisiköhän pitäisiköhän aloittaa..

En ollut kyllä ajatellut aloittaa minkäänmaan kuntoilua ennen kuin kiloja on karissut reippaasti, mutta tänään tajusin peiliin toisen kerran vilkaistaessani ( ja ilman sitä t-paitaa), että minun kiinteän läskin ympäröivä mahani on löysistynyt ja alkanut huolestuttavasti roikkua höttöisesti.. ennen se oli täysin solidin läskin ympäröimä maha, joka ei roikkunut vaan ylpeästi pönötti paikallaan tuossa rintojen alla.. nyt.. huoh..

Huomenna kuitenkin mennään mökille ja sieltä poistultua mietin asiaa uudelleen.. sillä en minä nyt halua painon nousevan missään nimessä oli  se nousun syy sitten kuntoilun tuomat uudet ja painavat lihakset - sen aika on myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen