maanantai 28. elokuuta 2017

Yli meni...mutta menköön

.. eli kalorit .. eilen..
Jostain syystä illalla mieleni teki erittäin kovasti ruislimppua, jonka ukkokultani päivemmällä osti lämpimänä ja kehui makua maasta taivaaseen.. no, otinhan minä kaksi tuhtia palaa sitten juustolla ja makkaralla..

on ällistyttävää, kuinka paljon kaloreita leipä sisältää - ja juusto.. eli kalorit paukkuivat, mutta olo oli ja on kyllä autuaallinen.

Ei sillä, joku viisas sanoi jossain että kun jumitus on niin hiilihydraattitankkaus on tarpeen.. eli lohdutan tätä ns. lankeemustani sillä - eihän painoni viime viikolla ollut pudonnut ainakaan puntarointipäivänä.

Toisaalta - ei tuo lankeemus nyt niin kauhea ollut - en vetänyt suklaalevyä - en litraa jäätelöä - en kokonaista kermakakkua .. vaan kaksi ruisleivänpalasta päällysteillä ilman rasvaa.. eli olen armollinen itselleni - oli ne leivät sen väärtiä kuitenkin.

Eilen tuli kerättyä marjoja ja papuja.. tänään pitänee hieman siivoskella, tiskata ja kerätä lisää marjoja - huomenna kotia kohti.

Ja jatkamme edelleen samoilla linjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen