maanantai 14. elokuuta 2017

Mittarimatoko? no ei..

Eli tässä mietiskelin noita sykemittareita  sun muita härpäkkeitä.. ja juu - on minullakin jossain kaapin pohjalla niin sykevyö kuin se sykeranneke, joka mittailee kaikenlaista aktiivisuuta sun muuta - muutama vuosi sitten käyttelin niitä oikein innoissani. Vaan en enää..
Syy - minusta niiden käyttö on vähän itseään huijaamista, Aah - nyt olen kuluttanut 500 kcal - nyt voinkin vetää huiveliin pussin sipsejä... jotain sinnepäin.

Sitä laihtuu liikkumattakin - mitenkäs muuten ne sairaalassa olevat lähes liikuntakyvyttömät leikkausta odottavat potilaat saisivat sittä elopainoaan alhaisemmaksi kuin syömällä vähemmän kuin kuluttavat?

Tosin itse kyllä liikun - en harrasta aktiiviliikuntaa, mutta arkiliikuntaa tulee kuitenkin ihan kiitettävästi ja huom! niitä en merkitse mihinkään ylös - eipähän tule syötyä enempää sen merkeissä, että nyt on kuluttanut näin ja näin paljon ja kalorilaskentaohjelma ilmoittaa että nyt sitten syöt..

Tosin sitten, kun paino on niissä lukemissa kuin haluan täytynee alkaa lihaksia huoltamaan - silloin voinen nostaa kalorimäärää hieman... mutta se on sen ajan murhe sitten. Se, että pystyy tasapainottelemaan ja pitämään sen saavutetun painon on todellakin opettelemista - yritän henkisesti valmentautua jo nyt.

Huomenna kotiin mökiltä ja se viikon herkkuhetki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen