perjantai 25. elokuuta 2017

Taas maalla

Kyllähän minä ' salaa' kävin vaa'alla kuitenkin ja näyttihän tuo 77,2kg eli hienoista pudotusta on tullut, mutta ensi keskiviikkonahan tuo sitten selviää, kuinka paljon ihan oikeasti.. ei paineita..sillä näillä kalorimäärillä mitä nyt syön painonlasku on ihan varmaa - tai sitten ei.
Mahan turvotus selvisi - iskin kuivattua valkosipulia ruokaani vähän reilummalla kädellä eikä maha siitä sitten tykännyt kaiken rahkankaan jälkeen.. täytyy sanoa, että valkosipulinhajuiset pierut eivät ole kovinkaan mieltäylentäviä vaikka  valkosipulista tykkäisikin..

Nyt joudun täällä vähän laistamaan tuosta juttailusta - ukko osti ison paistin ja sen kera syömme sitten uunijuureksia sun muuta - ja piparjuurta majoneesissa.. piparjuurta kasvaa täällä kuten porkkanoita, nauriita, perunoita ja sipulia.. Kaaliakin näyttäisi tulevan jonnin verran  - myös viherkaalia- ensimmäinen kerta.. ja tietty tomaattia ja kesäkurpitsaa - kurkut eivät ehdi enää eivätkä muut kurpitsat... sen verran viileä oli tuo kesänaloitus..

Lisäksi joudun kyllä pähkäilemään tuon rahkan kanssa - tuntuu, ettei sisuskalut enää sitäkään siedä. Pari rahkapurkkia kyllä tuli kaupasta mukaan, mutta vähennän nyt annostelun puoleen ja etsin jotain korviketta tilalle..

Ilma alkaa olla syksyisen raikas ja laitoimmekin eteisen takkakamiinaan tulet.. muuten lämmitylsestä huolehtii toistaiseksi ilmalämpöpumppu  ja myöhemmin yhdistetään siihen leivinuuni ja keittiön puuhella..

Muuten - aikani kun katselin sitä vatsalihasvehjetä niin ajatteli sitäkin käyttää - nyt saan jo 30 liikettä tehtyä..lisäksi kaivoi esiin muitakin härpäkkeitä - kuinkas sitä onkaan vuosien varrella kerääntynyt kaikkea kaappien perälle.. mitään uudenuutukaista muotikuntoiluvehjettä ei ole, mutta eiköhän noilla vanhanaikaisillakin voine jotain tehdä.. ja ei - en alan toistaiseksi mihinkään fitness- hommaan - pudotan kilot ensiksi ja vasta sitten mietin lihaskuntoa - ehkä sitten tulee kuntosali kyseeseen ja uimahallit - mutta niihin on vielä useampi kilo matkaa..Tänä viikonloppuna joku päivä ukko saa ottaa kuvia kropastani, jotta näen itse onko mitään tapahtunut. Peilistä kun en omin silmin sitä näe..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen