tiistai 29. elokuuta 2017

Kotona taasen muutaman päivän

.. ja tottakai tietysti rahkapiirakan kautta! Nams! Tosin se piirakka tarkoittaa aamuouuron poisjäämistä ja lounaankin, mutta on se sen väärti.. vielä pari kertaa ja sitten se ihanuus jää tauolle useammaksi kuukaudeksi.

Odotan huomista punnitusta - josko olisi nyt laskenut viimekertaisesta edes vähän.. muutamat ruisleivät eivät varmasti nyt painoa nosta - ihan mahdotonta loogisesti ajatellen - ehkä nesteitä on kertynyt, mutta varsinaista ylimääräistä läskiä ei ole voinut tulla vaikka kalorit paukkuivatkin omasta rajastani yli.. siis omasta rajasta. Fatsecretin mukaan minun pitäisi syödä aina tuon verran kuin tuo ruisleipäpäivänä tullut määrä.. mutta sillä ei paino laske kyllä vaikka muuta väittäisivät.

Ja kun tultiin kotiin päätin kokeilla tuota vatsalihashärpäkettä ja nyt menee 35 kertaa.. eihän se paljoa ole enkä sen päälle mitään laske, mutta onhan se kiva nähdä että pystyy ylittämään kerta kerran jälkeen jonkun rajan - olkoon sitten vatsalihas - tai painomäärä.

Huomenna taas töihin - en tosin innokkaana, koska jäisin eläkkeelle heti jos vain voisin. Työ on pakkopullaa ja on tehtävä ( yrittäjä kun olen), mutta työ on vain ja ainoastaan keino saada rahaa - ei muuta. Eli omassa elämässäni on niin paljon muutakin sisältöä kuin työ ja mieluimmin kuluttaisin aikaani näissä muissa asioissa kuitenkin. Vaan parisen vuotta on vielä jaksettava - fyysisesti ei ole ongelma, mutta muuten irvistellen kyllä..

Kun nyt valitetaan, että Kiinasta tilataan kaikennäköistä niin, että posti on jumissa niin myönnän kuuluvani kiinatavaran kuluttajiin ja tilaajiin. Syy - se sama ( siis ihan se sama) tavara on Suomessa myynnissä, mutta hinta on aivan toisenlainen - kymmenkertainen ellei peräti enemmän. Pettymyksiä ei itselle ole tullut ja kaikki tavarani olen saanut  - nytkin suunnittelen sitten joululahjoja sun muita tilaavani sieltä, koska pääsen halvemmalla kuin ostaisin täältä ne samat kamat..

Viimeksi tilasin olohousut ( aivan ihana materiaali ja kuosi), muutamat alushousut sellaista mallia, josta itse pidän ja jotka täällä maksaisivat herttileijaa ties kuinka paljon. Yhden paidan - nyt samanlaisia on useampi eri väreissä.. ja koko homma maksoi postituksineen alta kakskymppiä - eli en olisi olohousujakaan näin hyviä saanut täältä. Nyt on tulossa urheilurintsikoita koska nämä nykyiset alkavat olla jostain syystä liian isoja (  hymyilyttää kyllä tyytyväisenä) ja jotain muutakin.. välillä unohtelen mitä olen tilannut, mutta kyllä kaikki on käyttöön mennyt.

Blogeja luen edelleen kiinnostuneena - yritän sisäistää ne sudenkuopat joita tielleni väistämättä tulee..

Sellaista tänään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida - tosin epäasialliset ja blogin aiheeseen liittymättömät kommentit voin poistaa - riippuen millä tuulella kulloinkin olen